Topic: Akcije v računalniških trgovinah
Predlagam, da se tukaj zbirajo podatki o akcijah v spletnih trgovinah, kje se da določeno stvar najceneje kupiti (če ste zasledili slučajno ali pa ste nakupovali)
You are not logged in. Please login or register.
sestavi.si → Strojna oprema → Akcije v računalniških trgovinah
Predlagam, da se tukaj zbirajo podatki o akcijah v spletnih trgovinah, kje se da določeno stvar najceneje kupiti (če ste zasledili slučajno ali pa ste nakupovali)
Huh to mislim da bo malo težko, ker so stvari vedno cenejše v spletnih trgovinah.
Predlagam da ko izdelek iščete napišete izdelek tukaj in vam bo kdo povedal kje je najcenejši.
Drugače pa preverite na strani www.ceneje.si v iskalno okno vpišite izdelek in nazaj boste dobili rezultat o cenah v posameznih trgovinah od najcenejšega do najdražjega.
Lp
Sestavi.si vse zrihta poceni ![]()
meni nekak ni fer do trgovine, da bi se tukaj objavljali produkti, katere dobite pri drugi konkurenčni trgovini ceneje..
Ok. Sedaj sem pa tole preveril na ceneje.si in v 90% je sestavi.si cenejši. Poskusil sem razne matične plošče, procesorje in trde diske (po enega ali 2 od vsakega)
Ker nekaterih artiklov sestavi.si ne poseduje ali pa na ceneje.si niso posodobili je rezultat nekje +-90%, kar je vseeno še vedno odličen rezultat.
Se opravičujem lastniku trgovine, da sem dvomil vanj glede cen.
Če ne bi bili prepričani v ugodne cene, bi že zdavnaj uporabli cenzuro na tem postu!
![]()
Dobra trgovina (Sestavi.si) gleda na stranke in ne na svojo rit ![]()
in to je edini predpogoj, da obržiš stranke.. tako da, kar tko naprej ![]()
S tem se pa strinjam -- če preverjaš na ceneje.si, je sestavi.si med najcenejšimi, ponavadi pa kar najcenejši. Pa še na Koroškem -- my kind of shop ![]()
Malo reklame!
www.sestavi.si je tako ugoden, da pri nas kopuje tudi www.ceneje.si
Mislim, da za internetno prodajlano ni večjega priznanja, kot pa da pride naročilo za komponente od ceneje.si!
![]()
zanimivo, le tako naprej
faster, harder, sestavi.si ![]()
To pa je res zanimiva novica, da ceneje.si kupujejo pri sestavi.si ![]()
Je neka čast doletela sestavi.si
Kr tko naprej!
sestavi.si → Strojna oprema → Akcije v računalniških trgovinah