sestavi.si logotip
line break
pointer   Prijava

pointer   Registracija

line break
sestavi.si MSN kontakt  MSN sestavi.si na Facebooku  FB sestavi.si MSN kontakt  RSS
sestavi.si - browse by categories
pointer  SESTAVI.SI konfigurator
dots
 pointer  Home use
dots
 pointer  Office use
dots
 pointer  Media world
dots
 pointer  Gaming use
dots
 pointer  Go Green
dots
 pointer  Workstation
dots
pointer  BAREBONE / ALL IN ONE
dots
pointer  KOMPONENTE
dots
pointer  RAčUNALNIKI
dots
pointer  TABLIčNI RAčUNALNIKI
dots
pointer  PAMETNI TELEFONI
dots
pointer  MONITORJI
dots
pointer  PROJEKTORJI
dots
pointer  PROGRAMSKA OPREMA
dots
pointer  PRENOSNI RAčUNALNIKI
dots
pointer  MIšKE, TIPKOVNICE, PODLOGE
dots
pointer  HLADILNIKI IN VENTILATORJI
dots
pointer  ZUNANJI DISKI, OHIšJA IN NASI
dots
pointer  UPS NAPAJANJE
dots
pointer  TISKALNIKI IN SKENERJI
dots
pointer  TONERJI IN KARTUšE
dots
pointer  MREžNA OPREMA
dots
pointer  MULTIMEDIJA
dots
pointer  IGRALNI PRIPOMOčKI
dots
pointer  KABLI, ADAPTERJI, DODATKI
dots
pointer  RASPBERRY PI
dots
pointer  COIN MINING
dots
pointer  STORITVE
dots
pointer  ODPRODAJA
dots
pointer  AKCIJA
dots
pointer  GAMING GEAR
dots
pointer  BELA TEHNIKA
dots
sestavi.si
sestavi.si search cloud
4890  560  8800  amd  ASUS  ati  Core  corsair  DDR  ddr2  ddr3  DISK  geforce  gigabyte  gtx  hd  i5  i7  Intel  itx  LC  Procesor  Radeon  ram  razer  samsung  ssd  usb  z68 
pointer
sestavi.si info
pointer   Pogoji in informacije
pointer
pointer   Vprašajte nas
pointer
pointer   O sestavi.si

mail: info@sestavi.si
telefon: (02)827 76 83
servis: (02)870 41 94

vse cene so v EUR
in vsebujejo DDV
smo zavezanci za DDV

trenutna informativna vrednost:
1BTC = EUR

poštna dostava:
4,00 € z DDV
način plačila:
nakazilo 0,00 € z DDV
način plačila:
z odkupnino dodatno 1,50 € z DDV

pointer
hitro iskanje:
Pogoji in Informacije

Splošni Pogoji poslovanja spletne trgovine SESTAVI.SI

Pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnika.

Spletna stran www.sestavi.si je registrirana blagovna znamka, ki je v lasti SESTAVI.SI, SPLETNA PRODAJA, D.O.O. id številka za ddv: SI15506207 (v nadaljevanju omenjen kot sestavi.si Mežica) in je zaščitena kot industrijska lastnina.

Spletna stran www.sestavi.si se lahko uporablja le s temi splošnimi pogoji poslovanja (v nadaljevanju splošni pogoji), pri čemer si sestavi.si Mežica pridržuje pravico do sprememb splošnih pogojev poslovanja. Že s samo uporabo spletne strani www.sestavi.si se smatra, da je vsakokratni uporabnik, obiskovalec (v nadaljevanju uporabnik) s navedenimi splošnimi pogoji seznanjen in se z njimi strinja. Tako se za vsakega uporabnika predpostavlja, da je seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja www.sestavi.si. Zato uporabnikom svetujemo, da splošne pogoje poslovanja preverijo vsakokrat, ko se odločijo uporabljati spletno stran www.sestavi.si, saj jih skladno s 120 členom veljavnega obligacijskega zakonika zavezujejo in so tako obvezni, da jih spoštujejo.

Spletno stran www.sestavi.si uporabniki uporabljajo, obiskujejo in po njej brskajo na lastno odgovornost. sestavi.si Mežica ne prevzema nobene odgovornosti in ni odškodninsko odgovorna za kakršnekoli poškodbe računalniške opreme in druge lastnine uporabnikov spletne strani www.sestavi.si niti za morebitne viruse, ki bi lahko prizadeli računalniško opremo zaradi obiska, uporabe, brskanja po tej spletni strani ali prenosa kakršnihkoli podatkov in informacij z nje. Prav tako sestavi.si Mežica ni odgovorna za vsebino katerekoli zunanje, druge spletne strani, ki je kakorkoli povezana s spletno stranjo www.sestavi.si.

Vsebina te spletne strani je zaščitena z zakonom o avtorski in sorodnih pravicah. Vsebine, ki so objavljene na spletni strani www.sestavi.si se lahko naložijo na mrežo in prenesejo, vendar izključno za potrebe domače, osebne uporabe. V nobenem primeru pa vsebine spletne strani www.sestavi.si ni dovoljeno razmnoževati, kopirati, poobjavljati, nalagati na mrežo, pošiljati po pošti ali na drug način posredovati in razširjati v javne ali komercialne namene brez predhodnega pisnega dovoljenja sestavi.si Mežica.

Opredelitev pojmov:

 • ponudnik je SESTAVI.SI, SPLETNA PRODAJA, D.O.O. Trg svobode 13, 2392 Mežica
 • uporabnik je oseba, ki uporablja spletno stran www.sestavi.si
 • kupec je oseba, ki je opravila nakup v spletni prodajalni www.sestavi.si
 • spletna prodajalna je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov

Naročila in dobavni roki

Spletna prodajalna www.sestavi.si obratuje neprekinjeno razen v primeru tehničnih motenj in nujnih vzdrževalnih del. Naročila kupcev sprejemamo od ponedeljka do petka 7.00 do 15.00, razen praznikov. Vsa naročila oddana do 15. ure bodo v primeru, da so izdelki na zalogi odpremljena v roku 2-5 delovnih dni. O predvidenem roku dostave so kupci obveščeni ob potrditvi naročila. Če izdelka ni na zalogi se rok dobave lahko podaljša in se določi sporazumno med strankama na enega izmed naštetih načinov komuniciranja (elektronska pošta, telefaks, telefon).

Cene in način plačila

Vse cene v spletni prodajalni www.sestavi.si so v evrih in vsebujejo DDV.

Ponudba velja v trenutku oddaje naročila.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo, t.j. ko kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu (Naročilo potrjeno). V času naročanja veljajo podatki, ki so objavljeni.

V spletni prodajalni www.sestavi.si je mogoče opraviti plačilo izbranega blaga na več načinov:

 • po predračunu (avans)
  Pravne in fizične prejmejo predračun, na podlagi katerega potem nakažejo znesek za naročeno blago na naš transakcijski račun. Za izdajo predračuna morajo kupci posredovati vse potrebne informacije, ki jih zahtevamo ob naročilu. Če izdelka ni na zalogi potem je na njem naveden tudi rok dobave o katerem sta se stranki prej dogovorili. Predračun se lahko pošlje po pošti, faksu ali elektronski pošti. Predračuni so izstavljeni v 2 (dveh) dneh od prejema naročila. Predračun je veljaven 5 delovnih dni prejema naročila.
 • z gotovino po povzetju
 • plačilo s karticami ob osebnem prevzemu
 • 1,2,3, kredit

 

GARANCIJA IN POOBLAŠČENI SERVISI

Vsi izdelki v prodaji v www.sestavi.si imajo garancijo uvoznika oziroma proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje in rezervne dele v Sloveniji. Za uveljavljanje garancije in servisno vzdrževanje se lahko obrnete na najbližjega pooblaščenega serviserja. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji navedeni na garancijskem listu, ki je priložen vsakemu izdelku. V www.sestavi.si se bomo potrudili, da bo uveljavljanje garancije možno ob izpolnitvi naslednjih minimalnih kriterijev: garancija za vse izdelke je 1 leto, razen za izdelke, kjer ni to drugače definirano. Garancija praviloma ne velja za: potrošni material, baterije, Ni-Cd, NiMH akumulatorje, žarnice, programsko opremo, diskete, video in avdio kasete, varovalke, elektronske komponente, itd. Garancijo se uveljavlja s kopijo računa in garancijskim listom. Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo na servisu odpravili brezplačno. Servis za izdelke izven garancije je zagotovljen za obdobje 5 let, če z zakonom ni drugače določeno. Garancija preneha veljati pri:

 • okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe in okvar v primeru višje sile (napetostni sunek, strela....)
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja.
 • pri spremembah na aparatu
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov, samovoljnem ožičenju elementov kot so stikala, potenciometri, vtiči itd.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k aparatu
 • pri poškodbah zaradi poseganja tujih oseb
 • pri priklopu na napačno napetost ali vrsto toka
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

Vkolikor želite dodatne informacije v zvezi z garancijo in pooblaščenimi servisi, se lahko obrnete na info@sestavi.si.

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA

Potrošnik lahko v 14 dneh od prejema blaga, podjetnika pisno obvesti na elektronski naslov info@sestavi.si ali naslov SESTAVI.SI, SPLETNA PRODAJA, D.O.O., Trg svobode 13, 2392 Mežica, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Prejeto blago pa mora potrošnik vrniti podjetniku v nadaljnjih 30 dneh po opravljeni obvestitvi iz prejšnjega stavka. Potrošnik blago na tak način vrne brez kakršnekoli odškodnine, vendar pa je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa.

Izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani ter v originalni embalaži. Vračilu obvezno priložite kopijo računa.

Kupec naročenega blaga pod navedenimi pogoji ne more vrniti v naslednjih primerih:

 • če je že odprl varnostni pečat ali odprl originalno embalažo, pri avdio in video posnetkih, knjigah ter računalniških programih;

 • če gre za dobavo časopisov, revij in podobnih periodičnih publikacij;

 • če je izdelek narejen po navodilih potrošnika in prilagojen njegovim potrebam ali če gre za pokvarljiv izdelek ali izdelek, ki mu je že potekel rok uporabe (na primer: iz posebej naročenih komponent sestavljen računalnik, uporabljen CD medij, kartuše, tonerji in drugi potrošni material, pijača, hrana...)

Vračilo plačil bomo opravili takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe po poštni nakaznici ali na Vaš račun (le-tega morate v obvestilu o odstopu od pogodbe ustrezno navesti).

POSTOPEK NAROČILA

1. REGISTRACIJA

Za registracijo je potrebno klikniti gumb »registracija«, ki se nahaja na vrhu desno pod gumbom »prijava«. Po kliku na ta gumb se prikaže meni »INFORMACIJE O RAČUNU«.

Kot prvo napisano je opozorilo:

"Če že imate ustvarjen račun, se v sistem prijavite na strani za prijavo."

Pod tem je naveden formular, ki ga mora uporabnik izpolniti. Napisano oziroma pojasnjeno je tudi kaj pomeni rdeča zvezdica pred posameznim vnosom in sicer piše: * obvezno polje. Da se uporabnik lahko registrira mora vnesti svoje uporabniško ime, ki ga želi imeti ob prijavi v sistem. To naredi tako, da vnese uporabniško ime pri naslovu » * Uporabniško Ime: «. Na enak način mora vnesti tudi svoj e-mail, pri naslovu » * Email:«, » *Geslo: « in »*Ponovi geslo«, kar zagotavlja, da se uporabnik pri tipkanju gesla ne more zmotiti. Ko uporabnik vnese vse potrebne podatke, je pod formularjem ikona z dodano navedbo "Strinjam se s splošnimi pogoji.", ki jo mora uporabnik ob registraciji obkljukati, kar se smatra, da si je ob registraciji Splošne pogoje poslovanja spletne trgovine Sestavi.si prebral in je z njimi seznanjen, ti pa so zanj tako zavezujoči v skladu z 120. členom Obligacijskega zakonika ob vsakem nakupu v spletni prodajalni sestavi.si. Ko uporabnik v formular vnese vse potrebne podatke ter odkljuka navedeno ikono z navedbo "Strinjam se s splošnimi pogoji., se pod navedenim nahaja gumb »Nadaljuj«, ki ga je potrebno klikniti, da se registracija lahko nadaljuje na naslednji korak. V primeru težav z podatki, ki jih je uporabnik vnesel, mu to sistem sporoči tako, da se zraven napačno vnesenih podatkov, izpiše v čem je težava in kako lahko uporabnik to težavo odpravi. Ko uporabnik klikne na gumb »Nadaljuj«, mu pod gumbom izpiše:

Registracija uspela, na emailu vas čakajo dodatne informacije.

Uporabnik dobi na svoj elektronski naslov, ki ga je vnesel v prejšnjem koraku sporočilo »Potrdite vaš email naslov!« podjetja www.sestavi.si. V tem sporočilu je podano uporabniško ime in geslo uporabnika, katerega je vnesel v zgornjem koraku. V sporočilu je tudi napisano kaj mora uporabnik storiti, da aktivira svoj račun. To stori tako da klikne na povezavo, ki je podana v prejetem elektronskem sporočilu.
Ko uporabnik klikne povezavo, se mu izpiše na zaslonu, meni »Verifikacija e-mail naslova« Pod tem naslovom pa se izpiše status verifikacije in kje se lahko prijavimo v sistem:

»Verifikacija uspela, v sistem se lahko prijavite tukaj.«

2. PRIJAVA V SISTEM

Da se uporabnik lahko prijavi v sistem mora najprej izvesti registracijo, ki je opisana pod naslovom »REGISTRACIJA«.
Če se je uporabnik že registriral, je potreben klik na gumb »Prijava«, ki se nahaja na naši spletni strani zgoraj desno nad gumbom »Registracija«.
Ko uporabnik klikne ta gumb, se mu odpre meni »POZDRAVLJENI,« kjer ima uporabnik dve možnosti. Levo pod naslovom menija je napis »nov uporabnik«, ki pelje uporabnika na korak registracije.
Pod obstoječi uporabnik, ki se nahaja levo od »nov uporabnik« je mišljeno kot uporabnik, ki se je že registriral in se lahko nemoteno prijavi v naš sistem.
Za prijavo je potrebno vnesti v polja, ki se nahajajo desno pod naslovom, svoje uporabniško ime in geslo, ki se ga pridobi pri registraciji.
Ko uporabnik vnese uporabniško ime in geslo klikne na gumb »Prijava«, ki se nahaja desno pod možnosti »Pozabljeno geslo? Kliknite tukaj.«.
Ta gumb omogoča da lahko sistem sporoči uporabnikovo geslo na njegov email naslov. Vnesti je potrebno le njegovo uporabniško ime in njegov email naslov.

Če je prijava v sistem uspešna, uporabnika sistem postavi na začetno stran naše spletne strani, kjer je desno zgoraj sedaj napisano njegovo uporabniško ime, pod njegovim uporabniškem imenu, pa sta še dve možnosti »Odjava«, gumb, ki uporabnika odjavi iz našega sistem in ostane odjavljen do naslednje njegove prijave in gumb »Registracija«, ki uporabnika pelje na menu »Registracija«, če se želi ponovno registrirati.

3. POSTOPEK NAROČILA

Pod izbranim artiklom je gumbek »V košarico«. S klikom na omenjeni gumbek, se v okvirčku desno zgoraj »Košarica« izpišejo podatki o artiklu, količina ter cena artikla. Izbrani izdelek je možno odstraniti iz košarice s klikom na gumb »Odstrani«. S klikom na gumb »Na blagajno« se prikaže celoten prikaz izbranih artiklov z navedbami cen, popustov in količin.
V prikazu še vedno obstaja opcija, da se količina izbranih izdelkov spremeni s klikom na gumb »Spremeni« oziroma opcija da se izbrani izdelek s klikom na gumb »Odstrani« odstrani iz košarice. Prav tako je na strani spodaj desno možnost izpraznitve košarice s klikom na gumb »Izprazni košarico«, možnost vrnitve na osnovno stran spletne trgovine sestavi.si s klikom »Nazaj v trgovino«. Skrajno desni gumbek spodaj »Izberi naslov za dostavo« postane aktiven, ko naročnik pod naslovom »NAČIN PREVZEMA IN PLAČILA – izberi način prevzema« izbere eno izmed opcij v okvirčku:

 • Osebni prevzem +(0,00 eur)
 • Poštna dostava +(4,00 eur)

Po izbiri ene od zgoraj navedenih možnosti se odpre rubrika »Izberi način plačila«. V tem koraku naročnik izbere eno izmed možnosti:

 • Nakazilo (plačilo na banki ali spletni banki) +(0,00 eur)
 • Z odkupnino (plačilo dostavni službi) +(1,50 eur)

Ko je naročnik izbral izmed eno izmed zgoraj navedenih možnosti, postane skrajno desni gumbek spodaj »Izberi naslov za dostavo« aktiven. S klikom nanj, se izpiše NASLOV ZA DOSTAVO IN PLAČILO! Tukaj je levo naslov plačnika, kjer naročnik s klikom na krogec označi izbrani naslov plačnika, medtem ko je na desni strani naslov prejemnika, kjer naročnik označi krogec pod izbranim prejemnikom. Po označitvi navedenega zgoraj, so desno spodaj 3 gumbki. S klikom na gumb »Nazaj« se naročnik vrne en korak nazaj. S klikom »Nazaj v trgovino« se naročnik vrne na osnovno stran spletne trgovine sestavi.si S klikom na gumb »Naprej na povzetek nakupa« se naročnik seznani z vsemi podatki, ki jih je izbral predhodno.

Pod rubriko »DODATNO« izpolnitev s strani naročnika za nakup ni obvezujoča. Desno spodaj so še vedno opcije »Nazaj« , ki vrne naročnika en korak nazaj, »Nazaj v trgovino«, ki vrne naročnika nazaj na osnovno stran spletne trgovine sestavi.si. in »Izvedi nakup«. S klikom na gumb »Izvedi nakup« je naročilo dokončno izvedeno. Sistem naročnika o izvedenem naročilu oz. opravljenem nakupu, seznani z izpisom na strani:

»Nakup zaključen

Vaš nakup je bil uspešno opravljen. Podrobnosti nakupa boste prejeli na vaš elektronski naslov. Za vrnitev v trgovino kliknite na spodnjo povezavo

Nazaj v Trgovino«

NAPAKE NA SPLETNI STRANI

Slike so simbolične.

OBVEZNI PODATKI PRI NAROČILU

Poleg podatkov, ki so nujni za dostavo (ime, priimek, točen naslov) je obvezno vpisati tudi pravilno telefonsko številko, s katero preverimo resničnost naročila. Če te številke ni ali je nepravilna smatramo naročilo za neveljavno.

OSEBNI PODATKI, VARSTVO PODATKOV IN HRANJENJE POGODB IN RAČUNOV, JEZIK SKLENITVE POGODBE

Osebne podatke , ki nam jih posredujete na spletnem mestu sestavi.si, bomo uporabljali izključno za komunikacijo z osebami, ki nam podatke posredujejo. Nikakor jih ne bomo posredovali ali prodali tretjim osebam.

Vse pogodbe in računi bodo v hrambi pri ponudniku največ 5 let od sklenitve pogodbe. Dvig fotokopij slednjih je možen v času hrambe pri ponudniku, po predhodni pisni zahtevi kupca. Zaradi varstva osebnih podatkov samostojni podjetnik Matjaž DOBOVIČNIK s.p. lahko zahteva ustrezno osebno identifikacijo kupca.

Pogodbo je mogoče skleniti le v slovenskem jeziku.

REKLAMACIJE IN INFORMACIJE

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah v zvezi s storitvijo www.sestavi.si pričakujemo vaše sporočilo na naslov info@sestavi.si ali na telefon 02 82 77 683.

Naslov: SESTAVI.SI, SPLETNA PRODAJA, D.O.O. Trg svobode 13
2392 Mežica
Telefon: (02) 82 77 683
Fax: (02) 82 77 684
E-mail: info@sestavi.si

PODATKI O USTANOVITVI

datum vpisa pri registrskem organu: 01.02.2017
registrski organ: AJPES, izpostava Velenje

www.sestavi.si team vam želi lep dan in ugoden nakup.

CPU disk napajalnik graficna ram ohisje
© copyright © by sestavi.si | spawned ♥ by vigred.com


.