Topic: težave pri gledanju filmov

ko gledam film, mi kar naenkrat pokaže artefakte namesto slike, film se pa normalno predvaja naprej, samo zvok brez slike, oz. artefakti namesto slike, samo ko potem karkoli pritisnem, računalnik zabrejka, da ga je treba resetirat.
to mi naredi samo med gledanjem filmov, medtem ko komp drugače lavfa BP. med igranjem iger mi recimo kaj takšnega še ni naredil.
se komu karkoli sanja, kaj bi lahko bilo?

LP Damjan

Re: težave pri gledanju filmov

Si prevero temperature grafe? Si grafo kaj navijal? Artefakti nastanejo samo ko je overclockana big_smile

<?php echo "MARIO ROPIČ \n"; ?>
cout<<"www.mario-design.info"<<endl;

temp bom preveru, nowp, nč nisem naviju, je origigigi.
čudno se mi zdi, da mi to naredi samo tedaj, ko gledam filme, ni mi logično da bi se samo tedaj pregrevala, medtem ko mi pri špilih tega še nikoli ni naredilo...

temperatura enega jedra je 58 stopinj, temperatura drugega pa 61 stopinj.
se mi zdijo čisto normalne temperature.
je možno da je kaj narobe z kakimi kodeki ali kaj podobnega?

5 (edited by Mc Čun 2008-08-16 13:58:15)

Dvomim da bi lahko bili kodeki vsaj do takšne mere da ti bi ga resetiralo. Te temperature katere si podal sklepam da so to GTS v SLI al? In če ja potem so to sorazmeroma vredu temperature. Si mogoče probal z kakšnim drugim programom gledat filme wink

saj kompa ne resetira samo od sebe, ampk komp zabrejka in ga moram sam resetirat.
ja, imam dve GTS v SLI.
isto mi naredi, če to gledam v media playerju, al bs playerju, oz. kjerkol pač gledam...
zato sumim na kodeke, ker drugače mi komp dela čist O.K., nikjer še nisem imel problemov z njim, samo pri gledanju filmov, ga pa čist z***e...
pa to se recimo včasih zgodi, včasih pa ne... včasih pogledam 5min filma, pa zabrejka, včasih pa lahko pogledam celega pa ni nč...

No, sej probaš s kodeki, za zgubit nimaš nič.

<?php echo "MARIO ROPIČ \n"; ?>
cout<<"www.mario-design.info"<<endl;

zbrisal kodeke, težava ostaja... sad
sem še poskusil updejtat driverje za grafo in za matično, pa še vedn isto...

se komu vsaj približno sanja, kaj bi lahko še bilo?

Klikni Ctrl+Alt+Del in pojdi pod procese in klikni na uporabniško ime, potem pa vse zbriši razen explorer. Pa antivirusniga pa internet izklopi pol pa probaj. Ker je lahko da ti kakšen drug program v ozadju povzroča freeze wink