Topic: PC se ne prižge

Ko prižgem računalnik, se na zaslonu prikaže sporočilo, kot da ta ne bi bil priklopljen na PC. Ventilatorji se vrtijo, lučke delujejo. Tudi če grafično kartico poberem ven iz ohišja in ekran priklopim na matično ploščo, je še vedno isto. DVD-ROM pa se ne odpre, če to kaj pomaga.

Na novo sem zamenjal:
-Sapphire-Grafična kartica Sapphire HD 3850 512MB DDR3 PCIe Bulk graphicscard    
-Patriot Memory-PATRIOT 2x 1GB DDR2 ram, PC2-6400, 800MHZ s hladilnikom ram    
-AMD-Procesor AMD Athlon64 X2 6000+ AM2 (box) cpu    
-MSI-Matična plošča MSI K9VGM-V motherboard

Preostali del računalnika sem dobil iz starega ohišja in preverjeno deluje. Sem poizkusil tudi z drugim monitorjem in še vedno ne deluje.

Re: PC se ne prižge

Ok sem pogledal drugo temo in ugotovil da nisem priklopil 4 pin kabla za CPU smile

Re: PC se ne prižge

smile

odlicno

Re: PC se ne prižge

ok jst bom pa kr to temo izkoristu k morm sam neki povedat, sej ni problema pa nč ,sam ste bli mal površni pa ste pozabl prklopt kabel od gumba za vžig računalnika smile , tko da sem ga odpru in sam prklopu smile

smile, sej men to ni problem, saj kwa pa če bi npr. kak čolvk to naroču, k ne bi spravlu gledat kaj je narobe oz. nebi vedu kaj je narobe pa bi zato rabu računalničarja?

Re: PC se ne prižge

no sj pr men je blo isto, pac so mi pozabil prklopt dvd pekač pa disketnik. ampak pameten sem pa ze tolk da vem kolk je ura, in kja je treba nazaj prklopt.  pač se pozabi, sej to ni anbena frka

sem jim use odpusto, ker pc  so mi pa 1a zrihtal

lep pozdrav UROŠ

Re: PC se ne prižge

sej sm reku da ni noben problem sad

sam pač povedu sem, če pa ti veš kok je ura pa tud prov, sej nism govoru o teb sad

smile

Re: PC se ne prižge

smile

problem je pr asusovih ploščah ker uporabljajo posebn adapter za priklop front panela in konektroji ful radi zdrsenjo iz adapterja, pa se na pošti ga mal prerukajo. Upam da nismo komu povzročli prevelikih problemov.