Topic: Pohvala

Bom kar tu napisal kar bi že zadnjič moral reči po telefonu pa je bilo preveč stvari na kupu z moje strani in se nisem spomnil.

Če začnem na začetku. Od kar sestavi.si posluje sem pri vas kupil že najmanj 10 računalnikov (sicer low-mid budget ampak vseeno). Še vedno vsi delujejo brez problema (nekaj tudi po sp-jih), tako da okvar še nisem rabil garancijsko reševati. To je verjetno tudi posledica dobre politike podjetja, da vsak računalnik po sestavi stestirate in verjetno že tako izločite DOA komponente, ki bi jih drugače moral kupec vračati. Vseeno se je enkrat zgodilo, da je bila ena palčka rama defektna. Sem jo testiral z memtestom ter po ugotovljeni napaki poslal nazaj samo njo, tako da je bil računalnik vseskozi funkcionalen. No na moje presenečenje sem že isti teden dobil nazaj novo, kar je pohvalno. Zgodilo se je tudi že, da je manjkal kakšen kabel za elektriko. Po prijaznem opozorilu z moje strani so mi jih pri naslednjem naročilu priložili nekaj ekstra, tako da tudi tu pohvala.

Cene so v povprečju ugodne za slovenski trg. Če kdaj kakšne komponente ni bilo na zalogi sem vedno prejel klic in predlog za zamenjavo določene komponente, da bi računalnik kar najhitreje dobil. Včasih z doplačilom, včasih pa je bila priložena komponenta višjega cenovnega razreda brezplačno. Tudi pri zadnjem naročilu je bilo tako. Pošiljko so mi razdelili v dva dela in mi na svoje stroške poslali drugi paket kasneje. Ko ga po enem tednu še nisem prejel, sem najprej poslal 2 maila. Po parih dneh nisem prejel odgovora (tole morate še malce preveriti, verjamem da sta se nekje izgubila saj sem drugače še vedno prejel odgovor) in sem bil že kar malo slabe volje saj je bila celotna zadeva že plačana. No ko sem si v službi vzel 5 min časa in poklical gor, pa smo vse takoj uredili. Sporočili so mi, da je bil paket poslan in verjamem da bi mi tudi brez problema tudi izsledili pošiljko. Medtem sem sam ugotovil, da je bila krivda izključno na moji strani, saj je nekdo drug iz mojega gospodinjstva prevzel paket v mojem imenu ter mi pozabil sporočiti. Tako da tudi za tole le pohvale z moje strani.

Po dosedanjih izkušnjah se torej tu res potrudijo za stranke. Mogoče zraven zgoraj omenjenega omenim še zelo dobro odzivnost preko messengerja, lično sestavljene računalnike z urejenimi kabli, prenovljeno in pregledno spletno stran... Pri spletni strani me mogoče moti le to, da se mi košarica sprazni pri ponovni prijavi (lepo bi bilo, da bi se shranila za uporabnika) ter da se izgubi filter pri vračanju nazaj iz enega izdelka na prej filtriran pregled izdelkov. Verjamem pa, da bodo tudi te dograditve v kratkem narejene, kar bo omogočalo še boljšo uporabniško izkušnjo.

Upam da vas uspeh ne pokvari saj načrtujem še veliko nakupov pri vas wink

Re: Pohvala

Najprej hvala za izčrpen in lep post. In seveda hvala za pohvale. smile

Pripombe na strani smo vzeli na znanje in bomo poizkušeli zadeve urediti.

Hvala in lep pozdrav!