Ostalo

Sprejemnik Logitech Bolt

Spletna cena z DDV

€ 17,53   € 16,30 -7,00%
oz. že od € 0,51/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 5099206097513


Opis izdelka

Šifra izdelka: 956-000008

Hiter kot blisk

Logi Bolt je zasnovan za zanesljive povezave, celo v okoljih, ki so nasičeni z brezžičnimi povezavami WiFi dostopnih točk in drugih brezžičnih naprav. Sprejemnik zagotavlja robustno povezavo na razdalji do 10 metrov, in sicer z do 8-krat manjšimi zakasnitvami kot pri najbolj razširjenih brezžičnih povezavah.

Deluje povsod

Logi Bolt deluje praktično na vsakem operacijskem sistemu in platformi, med drugim Windows, macOS, Linux®, Chrome OS™, Android™, iOS® in iPadOS. Logi Bolt naprave so bolj univerzalno kompatibilne kot večina perifernih naprav vodilnih proizvajalcev.

Majhen in priročen

Sprejemnik zavzame le en USB-A vhod na vašem računalniku in je izjemno majhen, zato ga lahko vedno pustite priključenega. Na en sprejemnik je lahko hkrati povezanih do 6 Logi Bolt mišk in tipkovnic.


Ostale lastnosti

  • Upraviči stroge varnostne zahteve v podjetjih - združuje Bluetooth® Low Energy Security Mode 1, Security Level 4, ki mu včasih rečemo U.S. Federal Information Processing Standards (FIPS) Mode, in dodatne Logitechove varnostne funkcije, zasnovane za zmanjšanje ranljivosti pri povezavi
  • Logi Bolt naprave enostavno uparite in obogatite s programom Logitech Options

Paket vsebuje

  • Sprejemnik Logitech Bolt
  • Dokumentacija