Miške

Logitech miška MX Master 2S, grafitna barva

Spletna cena z DDV

€ 107,13   € 99,63 -7,00%
oz. že od € 3,13/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Da

Koda izdelka: 910-005966


Opis izdelka

Šifra izdelka: 910-005966

Uporaba na več računalnikih hkrati
Miška MX Master 2S vam z uporabo Logitech Flow programske opreme omogoča delo na več računalnikih hkrati. Med njimi lahko preprosto premikate kazalnik ter kopirate/prenašate besedila, slike in datoteke iz enega računalnika na drugega.


Deluje na vseh površinah
4000 DPI Darkfield™ laserski senzor poskrbi za brezhibno delovanje na katerikoli površini, celo na steklu (debeline najmanj 4 mm).


Hitro polnjenje
Z Micro-USB kablom priključite miško na računalnik in že v 3 minutah bo dovolj napolnjena, da jo boste lahko uporabljali cel dan. 100% napolnjena miška omogoča uporabo do 70 dni.


Kolešček za hitro pomikanje
Z miško MX Master 2S je pomikanje po dolgih dokumentih ali spletnih straneh hitro in enostavno. Kolešček omogoča prilagoditev hitrosti in samodejno preklopi iz click-to-click načina v hitro premikanje. S pritiskom na kolešček enostavno preklopite v premikanje iz ene strani na drugo (side-to-side).


Preprosto povezovanje in preklapljanje med napravami
Povežite miško MX Master 2S z računalnikom preko Unifying sprejemnika ali Bluetooth® povezave s tehnologijo za nizko porabo energije. Zahvaljujoč Logitech Easy-Switch™ tehnologiji povezovanje z do tremi napravami in preklapljanje med njimi poteka izjemno preprosto - le s pritiskom enega gumba.


Popolno udobje
Popolno izklesana, ročno izdelana oblika nudi podporo za roko in zapestje v udobni, naravni poziciji. Natančno premikanje ter dobro pozicioniranimi gumbi in kolešček pa zagotavljajo odlično izkušnjo pri uporabi.