oprema

Trezor Model T, denarnica za Bitcoin in druge kriptovalute

Spletna cena z DDV

€ 182,25   € 173,14 -5,00%
oz. že od € 5,33/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 8594194880033


Opis izdelka

Šifra izdelka: 0661646842098

Narejen za digitalno neodvisnost

Varovanje vašega digitalnega sveta še nikoli ni bilo lažje. S Trezorjem prevzemite nadzor nad kripto premoženjem, gesli in ostalimi ključi. Trezor je vaša denarnica, avtentikator in digitalna identiteta.

Izolirana avtentikacija

Trezor Model T vas zavaruje tako, da morate na napravi vedno potrditi svoja dejanja. Trezor se ponaša z zaslončkom na dotik, ki ponuja intuitiven vmesnik, s katerim vedno veste, kaj potrjujete.

Varno shranite gesla

Vsako geslo posebej je zaklenjeno znotraj Trezor Password Manager, z uporabo vaših digitalnih ključev. Dostop do skrivnosti je dovoljen eno po eno in samo, ko to fizično potrdite na Trezorju.


Ohrani vaše ključe na varnem

Vaši digitalni ključi omogočajo dostop do kripto kovancev in ostalih podatkov. Trezor ponuja varno hrambo in uporabo ključev, ki ne bodo nikoli zapustili naprave.

Naredite varnostno kopijo denarnice

Za enostavno varnostno kopiranje so tu industrijski standardi za obnovitvena semena - BIP32, BIP39, BIP44 in SLIP39. To pomeni, da lahko celotno denarnico obnovite z uporabo 12 obnovitvenih besed (semena). Trezor Model T je prva denarnica na svetu, ki implementira Shamir Backup (SLIP39) za še večjo varnost.

Zavarujte vaše račune z U2F

Model T deluje tudi kot U2F (Universal 2nd-Factor) ključek. Običajno so varnostni ključki brez zaslona, zato nikoli ni gotovo, kaj zares potrjujete. Trezor uporablja zaslon Trusted Display, ki vam pokaže podrobnosti avtentikacijskega zahtevka, preden ga potrdite.


Odlična podpora strankam

Strokovnjaki pri SatoshiLabs (proizvajalec Trezorja) so vam vedno pripravljeni pomagati. Predana ekipa tehnične podpore dela dan in noč in z veseljem odgovarja na vaša vprašanja.

Transparentna varnost

SatoshiLabs daje svoje izdelke v pregled neodvisnim varnostnim raziskovalcem. Poleg tega sledijo odprtokodnim moralnim načelom, kar pomeni, da je vsa koda transparentna javnosti.

Podprti sistemi in kovanci

Trezor naprave podpirajo operacijske sisteme Windows 10, MacOS, Linux in Android. ChromeOS ni uradno podprt, vendar deluje prek Google WebUSB. Trezor Model T podpira več kot 1200 kripto kovancev.


Paket vsebuje

  • Denarnica Trezor Model T, USB-C ženski priklop
  • Magnetno držalo
  • USB-C v USB-A kabel
  • 2x kartica za zapis obnovitvenih besed (seme)
  • Trezor nalepke