Tipkovnice

Tipkovnica Razer BlackWidow Tournament Chroma V2 Quartz Edition, US SLO g.

Spletna cena z DDV

€ 147,24   € 139,88 -5,00%
oz. že od € 4,30/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: 8886419344346


Opis izdelka

Šifra izdelka: RZ03-02191700-R3M1

RAZER GREEN MEHANSKA STIKALA

Ustvarjena za gaming. Optimizirana za natančnost in hitrost. Vsak klik spremlja značilen zvok in občuten upor v vsaki tipki za povratne informacije, katere potrebuje vsak gamer.
VZDRŽJIVOST ZA TOP ZMOGLJIVOST

Razer mehanske tipke vzdržijo do 80 milijonov pritiskov. Od prvega do zadnjega z enako kvaliteto za najboljše rezultate.
KOMPAKTNOST

Tipkovnica je kompaktna in tako dopušča miški več površine za manevriranje. Za še lažje premikanje in potovanje s tipkovnico pa poskrbi odstranljiv USB kabel.

ERGONOMSKO NASLONJALO

Ergonomsko naslonjalo za zapestja se na tipkovnico pritrdi s pomočjo magneta. Skrbi za udobje tudi po najdaljših gaming maratonih.
RAZERJEVA TEHNOLOGIJA ZA TAKOJŠNI ODZIV
Razerjeva ITT (Instant Trigger Technology) nemudoma pošlje signal pritiska direktno v sistem. Ta hitrost umešča tipkovnico v sam vrh gaming opreme.
RAZER CHROMA

Razer Chroma s še več personalizacije z individualno osvetlitvijo vsake tipke. Pušča proste roke pri ustvarjanju vzorcev in svetlobnih efektov v Razer Synapse okolju.

 


 

Lastnosti:

  • Razer Instant Trigger Technology nemudoma pošlje signal v sistem, kar izključuje kakršnekoli zakasnitve.
  • Tipkovnica je narejena za gamerje. Razer stikala imajo natančno optimizirane točke pritiska in povratka, da so ukazi izvedeni tako, kot morajo biti.
  • S skrčenim dizajnom tipkovnica nudi vse, kar potrebujete pri igranju. Poleg tega pa sprosti nekaj prostora na vaši mizi, ki ga lahko porabite za miško.
  • Z ergonomičnim naslonom nudi tipkovnica udobje ure in ure igranja. Naslon ima magneten priključek in ga lahko enostavno odstranite.
  • CHROMA tehnologija omogoča prilagajanje osvetlitve s 16,8 milijoni barv. Izberete si lahko katerega od pred naloženih efektov ali ustvarite svoje.