Prenosni diski 3.5"

LaCie 8TB d2 Thunderbolt3 & USB 3.1 Tipe C [7200] (Enterprise HDD)

Spletna cena z DDV

€ 503,32   € 468,09 -7,00%
oz. že od € 14,70/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Ne

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: STFY8000400


Opis izdelka

Šifra izdelka: STFY8000400


Zanesljivost in zmogljivost.


Dve desetletji, en namen. LaCie d2 je od leta 1997 tako zanesljiv, tako fino kalibriran za opravila z visoko pasovno širino, da so se ustvarjalci lahko v celoti osredotočili na to, kar najbolje počnejo: ustvarjanje.


design by neil poulton



Barracuda Pro - zanesljivost


Celotna LaCie d2 družina ima pogonske pogone Seagate® Barracuda® Pro  enterprise razred za izjemno zanesljivost in zmogljivost. Z največjimi kapacitetami v panogi in podporo delovanju 24/7 je BarraCuda Pro  najbolj hiter in zanesljiv namizni disk,  kar jih je na voljo. S 5 letno garancijo ste lahko mirni in brez skrbi.


 


 


Thunderbolt 3: Moč in Vsestranskost


Iz enojnega, mogočnega vmesnika dobite presenetljivo pasovno širino s vsestranskostjo standarda USB-C. LaCie d2 Thunderbolt 3 dosega hitorsti do 240 MB / s.



Zmogljivost


Hitrejši prenosi pomenijo manj časa za premikanje datotek iz kartic kamere v Adobe® Lightroom in več časa za ustvarjanje novih fotografij in posnetkov..




Polnjenje notesnika


Možno je celo polnjenje kompatibilnih notesnikov preko USB-C (Thunderbolt 3 or USB 3.1) vhoda. To pomeni en kabel manj na mizi.


 



Kompatibilnost


PC ali Mac? USB-C, USB 3.0, Thunderbolt 3, Thunderbolt 2? neglede na to kater OS uporabljate ali preko kateregakoli vhoda želite povezatio napravo.


   


Zaporedna vezava


Zahvaljujoč dvema  Thunderbolt 3 vhodoma, lahko zaporedno vežete dva 4K monitorja ali en 5K mmonitor. Ali pa kar do šest LaCie d2 drives— in to vse preko enega kabla priklopljenega na računalnik.