Osnovne plošče

ASUS Prime Z270-K LGA1155 ATX osnovna plošča

Spletna cena z DDV

€ 127,81   € 118,86 -7,00%
oz. že od € 3,73/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Preveri

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: 136489


Opis izdelka

Matična plošča ASUS Prime Z270-K je zanesljiva plošča za procesorje Intel šeste in sedme generacije s podnožjem LGA1151. Prime serija je namenjena zahtevnim uporabnikom, ki iščejo kvaliteto za dobro ceno. Ponuja podporo za 4 module DDR4, vgradnjo dveh M.2 SSDjev, najnovejši USB standard USB 3.1 Tipe-C, 5X zaščito, SLI in CF podporo, inteligenten nadzor nad ventilatorji in še več.

Navijanje z enim klikom
Asus 5-Way Optimization dinamično v realnem času optimizira delovanje sistema glede na uporabo. Tako dobite zmogljivost, ko jo potrebujete in varčevanje sistema, ko moč ni potrebna. Napreden sistem za navijanje sistema omogoča natančno nastalvjanje frekvenc in napetosti za najvišjo stabilnost.

Fan Xpert4
Plošča preko več temperaturnih senzorjev spremlja temperature sistema in prilagaja hitrost vrtenja ventilatorjev: Vsak priključek za ventilator reagira na 3 različne meritve.

Najnovejše povezave
Omogoča uporabo dveh M.2 SSDjev, obe reža ponujata podporo PCIe 3.0 za NVMe. Tu je tudi najnovejši obrnljivi USB Tipe-C s ThunderboltEX 3 podporo ter hitri USB 3.1 tip A 10Gb/s. Sistem je pripravljen na vgradnjo Intel Optane Memory.

Vrhunski LAN
LANguard pomeni varnejšo in bolj zanesljivo povezavo za vaše bitke. Vgrajene tehnologije ščitijo pred statiko in električnimi udari.
GameFirst IV optimizira omrežni promet za hitrejše igranje, Igra bo vedno prva!

  • Proizvajalčeva koda 90MB0S30-M0EAY0
  • Proizvajalec ASUS
  • Proizvajalec čipovja: No
  • Grafični procesor: No
  • Vodilo: No
  • Garancija 36 mesecev