Slušalke

Slušalke Sennheiser AMBEO SMART HEADSET

Spletna cena z DDV

€ 100,99   € 100,99
oz. že od € 2,96/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Preveri

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: 4044155240276


Opis izdelka

Šifra izdelka: 508478

Če ste lastnik iOS naprave, lahko prvič v zgodovini ustvarite visokokakovosten 3D ("binaural") posnetek enostavno tako, da nosite slušalke. Na vsaki slušalki AMBEO SMART HEADSET je namreč vsesmerni mikrofon. Ko pa mikrofona delujeta skupaj, zajameta zvok tako, kot ga slišite z ušesi. Pri tem lahko s Smart Slider nastavljate občutljivost mikrofonov, da optimizirate snemanje v glasnih okoliščinah, kot je npr. koncert.

Zahvaljujoč stereo namestitvi mikrofonov vas bodo posnetki skoraj dobesedno popeljali v trenutek, ko je bil zvok posnet. Posnetke lahko poslušate na katerih koli slušalkah oz. napravi, ki je zmožna predvajanja stereo (dvo-kanalnih) posnetkov.

Slušalke imajo vgrajene komponente priznane znamke Apogee, ki se ukvarja z avdio opremo za Apple naprave. To vključuje Apogee Soft Limit za preprečevanje digitalnega klipinga, predojačevalnik za mikrofon ter natančno umerjeno A/D in D/A pretvorbo.


Slušalke ponujajo zanimivo funkcijo Situational Awareness ("Poznavanje okolice"), ki ponuja dva načina delovanja, ki jih upravljate s stikalom. Delovanje lahko nastavite na Transparent Hearing način, pri katerem jasno slišite zvok iz okolice. Lahko pa aktivirate aktivno zvočno izolacijo, s katero boste slišali le glasbo, brez hrupa iz okolice.

Poleg edinstvenega snemanja 3D zvoka slušalke ponujajo tudi visoko kakovost pri poslušanju glasbe ali posnetkov. Posebna kljukasta oblika poskrbi za odlično prileganje in udobje. Za boljšo kakovost klicev in glasovnih ukazov je na nadzorni ploščici dodan še en mikrofon, ki je optimiziran za govor.

Z namensko aplikacijo lahko Smart Slider nastavite za upravljanje različnih funkcij (privzeta funkcija je občutljivost mikrofonov) in ga tako prilagodite svojim potrebam.


Testni posnetek (uporabite slušalke)


Lastnosti

  • Frekvenčni odziv: 15Hz - 22000Hz
  • SPL: 112 dB
  • Dolžina kabla: 1,16 m

Kompatibilnost (iOS 10.3.3 ali novejši)

  • iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5
  • iPad Pro (10.5"), iPad Pro (12.9") 1st generation, iPad Pro (12.9") 2nd generation, iPad Pro (9.7"), iPad Air 2, iPad Air, iPad (4th generation), iPad (5th generation), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2
  • iPod touch (6th generation)

Paket vsebuje

  • Slušalke
  • Ušesni adapterji (S, M, L)
  • Torbica
  • Dokumentacija