Prenosni diski 2.5"

WD MY Passport Wireless Pro 3TB USB 3.0, Wifi, SD

Spletna cena z DDV

€ 222,52   € 206,94 -7,00%
oz. že od € 6,50/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Preveri

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: WDBSMT0030BBK-EESN


Opis izdelka

Šifra izdelka: WDBSMT0030BBK-EESN

My Passport Wireless Pro nudi enostavno in prenosno shrambo, kamor lahko prenesejo HD slike in videe. Prenašajte podatke brezžično ali pa kar direktno preko vgrajenega SD čitalca.



Brezžična shramba povsod
Z vgrajeno brezžično povezavo 802.11ac omogoča My Passport Wireless Pro hiter prenos HD vsebin. Omogoča prenos in dostop do vsebin preko brezžične povezave z vseh kompatibilnih naprav.

Prihranite čas z SD 3.0

Opremljen z SD 3.0 čitalcem My passport Wireless Pro omogoča hiter prenos vsebin kjer koli. Varno shranite ali pa izpraznite prostor na vaši SD kartici kar na terenu.

Baterija za cel dan
Vgrajena baterija omogoča do 10 ur neprekinjene uporabe (predvajanje HD 720p, 3Mbps video na eno napravo preko Wi-Fi). My Passport Wireless Pro vam omogoča da ostenete na terenu dlje. Varno shranite vse slike in videe ali pa predvajajte videe preko Plex Media Serverja.



My passport Wireless Pro je lahko tudi prenosna baterija
Napolnite vaš telefon, DSLR ali katero koli drugo USB napravo z My passport Wireless Pro. Vgrajena je 6400 mAh baterija.

Super hiter USB 3.0
USB 3.0 omogoča hiter prenos datotek iz in na My passport Wireless Pro.

Uvozite vsebine iz zunanjih USB naprav
Z USB 2.0 vhodom lahko na enostaven način prenesete vsebine iz zunanjih prenostnih USB naprav kot so DSLR-ji, čitalci kartic in ostalo. Prav tako lahko polnite naprave preko USB vhoda.

Predvajajte vsebine s plex aplikacijo
Uporabite My Passport Wireless Pro kot prenosni predvajalnik in brezžično predvajajte vsebine na podporte naprave. Plex organizira vaše zbirke in vam ponudi pregleden izbor le teh z opisi, slikami...

Dostopajte do vsebin kjerkoli
Brezžično organizirajte, editirajte in delite vsebine z My Passport Wireless Pro. V kombinaciji z mobilno aplikacijo My Cloud vam je omogočen dostop s pametnim telefonom ali tablico do datotek kjer koli ste.



Adobe® Creative Cloud®
Povežite My Passport Wireless Pro z Adobe Creative Cloud preko aplikacije My Cloud za hiter prenos slik in video posnetkov z vaše kamere na disk in v Creative Cloud. Z nekaj kliki na vaši tablici lahko spremenite vaše ideje v mojstrovino kjer koli ste.




Vmesnik: USB 3.0, Wifi 802.11ac
Hitrost prenosa: USB 5 Gb/s
Kapaciteta: 3 TB
Barva: črn

Spletna stran proizvajalca