Namizni računalniki

PCPLUS AMD Gamer Ryzen 5 1400 8GB 240GB SSD 1TB GTX 1050Ti 4GB namizni gaming računalnik

Spletna cena z DDV

€ 883,89   € 822,02 -7,00%
oz. že od € 25,81/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Preveri

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: 135539


Opis izdelka

Računalnik PCplus AMD Gamer je narejen za srednje zahtevne igralce računalniških iger z uravnoteženo izbiro komponent, ki poskrbijo za gladko delovanje iger na srednjih in tudi višjih podrobnostih z močnim novim štirijednim AMD Ryzen procesorjem in GeForce GTX 1050 Ti 4GB grafično kartico. Tako je odlična izbira za igranje najbolj priljubljenih ešport iger, kot so League of Legends, Counter Strike GO, Dota 2...

\"amd Osrednji del je novi štirijedrni AMD Ryzen 5 1400 procesor v sodelovanju z grafično kartico GeForce GTX 1050 Ti s 4GB grafičnega pomnilnika. Za gladko sočasno delovanje več programov poskrbi 8GB kakovostnega DDR4 pomnilnika. Računalnik brez težav poganja vse igre v Full HD ločljivosti na višjih podrobnostih. Vgrajen je 240 GB SSD za bliskovit zagon sistema in najbolj priljubljenih iger. Da prostora za preostale igre in vsebine ne bo tako hitro zmanjkalo je na voljo še dodatnega 1TB prostora na trdem disku. Celotni paket zaključuje privlačno in kakovostno srednje veliko ohišje Cooler Master Elite 430 z vgrajenim rdečim LED ventilatorjem na sprednji strani.
   
\"\"
PCplus
računalniki so CE certificirani na Slovenskem institutu za kakovost in meroslovje (SIQ) in so v skladu z najnovejšimi zahtevami in zakoni o električni učinkovitosti računalniške opreme. Učinkoviti PCplus računalniki z napajalnikom porabijo manj električne energije tako med delovanjem kot mirovanjem in tako zmanjšajo tudi vaš mesečni račun za elektriko v primerjavi z vašim starim računalnikom.

Priključki na zadnji strani (matična plošča):
se lahko razlikujejo,, najmanj 2x USB 2.0, 4x USB 3.1, 3x audio, LAN RJ-45
(slika je simbolična)

Priključki na zadnji strani (grafična kartica):
se lahko razlikujejo, najmanj po 1x DVI, 1x HDMI, 1x DisplayPort
(slika je simbolična)

 

\"amd

\"gtx
  • Proizvajalec PCPLUS
  • Garancija 24 mesecev, možnost podaljšanja na 3 leta