Prenosni diski 3.5"

LaCie 4TB d2 Quadra USB 3.0 7200

Spletna cena z DDV

€ 252,54   € 234,86 -7,00%
oz. že od € 7,37/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Ne

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: LAC9000258EK


Opis izdelka

Šifra izdelka: LAC9000258EK

LaCie d2 Quadra USB 3.0


 


 


Hiter in zanesljiv: d2 Quadra USB 3.0



  • Univerzalna povezljivost in kompatibilnost

  • 5 Gb/s vmesnik, diski s 7200 obrati

  • Privarčuj s prostorom: možnost zlaganja in vgradnje v rack

  • Napredni načini porabe energije


Profesionalna izbira za zmogljivost in zanesljivost


Z novim USB 3.0 5 Gb/s vmesnikom in kapacitete do 5TB je LaCie d2 Quadra idealno orodje za ustvarjalne strokovnjake, ki potrebujejo tako hitro hitrost kot tudi veliko kapaciteto za shranjevanje. Ima 7200 RPM diske z najmanj 32 MB predpomnilnika za  hitro delovanje in hitro obdelavo najbolj intenzivno zahtevnih aplikacij. Hitrosti do 130 MB/s  z USB 3.0.


 


Profesionalna izbira za aplikacije na več platformah


D2 Quadra ima USB 3.0 in dva vmesnika FireWire 800 za  veriženje, vendar je še vedno popolnoma združljiv z eSATA 3 Gb/s, USB 2.0 ** in FireWire 400 ***. Z vsemi vmesniki ima d2 Quadra univerzalno povezljivost, zato je enostaveno varnostno kopirati ali obnoviti katero koli delovno postajo, ne glede na konfiguracijo ali vmesnike. In zahvaljujoč zmogljivosti USB 3.0, lahko to naredite hitrejše in pogostejše. d2 Quadra lahko uporabite kot preprosto in priročno razširitev pomnilnika za strežnik.


 


 


Profesionalna izbira funkcionalnih in uporabniško-centričnih funkcij


S prednaloženim LaCie Desktop Manager-jem  lahko preprosto nastavite gumb za bližnjico, da zaženete aplikacijo po lastni izbiri v eni potezi in konfigurirate varčen način delovanja vašega pogona. S svojim dvobarvnim prednjim LED indikatorjem je enostavno preveriti stanje pogona. Vključuje tudi programsko opremo Genie® Backup Assistant in programsko opremo Intego® Backup Assistant z obnovitvijo podatkov za Windows® in Mac®. Oba izdelka zagotavljata idealno rešitev za enostavno in uporabniku prijazno varnostno kopiranje in nalaganje datotek.


 


 


Profesionalna izbira dizajna


Edinstven dizajn d2 Quadre je v industriji ustvarjalnih vsebin spoštovan z dobrim razlogom. Edinstven dizajn hladilnika brez ventilatorja zagotavlja povečano površino. Prav tako lahko stojijo pokonci ali se vodoravno zlagajo z drugimi pogoni ali pa se vgradijo v rack. Za boljšo energetsko učinkovitost ima programabilni eko način, ki samodejno ohranja energijo, če je pogon neaktiven za določeno časovno obdobje. Poleg tega se lahko reciklira in je v skladu s standardom ROHS.


 


 


Celoten programski paket














 



 



 



Samodejno varnostno kopiranje


Enostavna namestitev in samodejno brezskrbno varnostno kopiranje za računalnike PC in Mac®.