Prenosni diski 3.5"

LaCie 8TB 2big Thunderbolt2 USB3 [7200]

Spletna cena z DDV

€ 545,77   € 507,57 -7,00%
oz. že od € 15,94/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: STEY8000200


Opis izdelka

Šifra izdelka: STEY8000200

LaCie 2big Thunderbolt ™ 2
Dizajnirano za hitrost in zanesljivost.
Izjemne hitrosti do 420MB / s *
Dva Thunderbolt 2 vmesnika za pretok 4K vsebin
Inovativna zasnova z RAID–om za zanesljivost
USB 3.0 združljiv s PC in Mac®
design by neil poulton
Revolucionarna prenovitev 2big serije. LaCie postavlja nove standarde za vsestranskost in zanesljivost. LaCie 2big ima neverjetno Thunderbolt 2 tehnologijo in strojni RAID za senzacionalno zmogljivost.

Thunderbolt 2 hitrosti za 4K ero
S Thunderbolt 2 tehnologijo, vmesnik ni več ozko grlo zmogljivosti. LaCie 2big izkoristiti Thunderbolt tehnologijo do potankosti in s tem izstisne kar največ iz trdih diskov. Strojni krmilnik RAID in diski s 7200 obrati dajo neverjetnen rezultat s hitrostmi do 420 MB/s.
S takšno hitrostjo, lahko snemalci uredijo več 2K nestisnjenih 10-bitnih tokov ali predvajajo stisnjen 4K video. Digitalni fotografi lahko brskajo po ogromnih RAW knjižnicah fotografij brez zamika. In spodporo DisplayPort 1.2, je zdaj mogoče verižno vezati zaslone višjih ločljivosti, takšne kot 4K monitorji.
Vsestranskost za Profesionalna okolja
Z USB 3.0 in Thunderbolt 2 vmesnikoma ima LaCie 2big najvišje možne hitrosti na vsakem sodobnem PC ali Mac računalniku. USB 3.0 združljivost pomeni, da lahko povežete LaCie 2big za vse standardne računalnike. S podporo za exFAT in vgrajenim strojnim RAID-om, se lahko izmenično povežete s PC ali Mac računalnikom, ne da bi izgubili svoje nastavitve za RAID.
Thunderbolt 2 še naprej podpira verižno povezavo do šest naprav na računalnik preko enega samega kabla (vključen v paketu). To pomeni, da lahko uporabniki povežejo do pet LaCie 2big naprav in 4K zaslon na računalnik. Thunderbolt 2 je tudi združljiv in uporablja iste kable in konektorje kot prva generacija.
RAID za hitrost ali varnost
Poleg združljivosti s katerim koli računalnikom, stroji oprema RAID zagotavlja trajno zmogljivost in boljšo zanesljivost. LaCie 2big omogoča več načinov RAID s tem pa možnost za prilagoditev izdeleka vašim potrebam.

Inovativno oblikovanje, preprosta uporabnost
Ko se je LaCie lotil prenove 2big od začeka, se je osredotočil predvsem na uporabnost.
Način varčevanja z energijo
Prihranite energijo s pritiskom gumba za vklop, s tem ustavite diske, ne da bi prekinili prenose, če so naprave verižno vezane. Pritisnite in držite gumb, da popolnoma izklopite napravo..
Spredaj Dostopni diski & Disk Status LED
Udobno in hitro odstranite in zamenjate diske s sprednje strani izdelka. Spremljajte stanje na disku in stanje izdelave RAID z LED-lučkami za stanje diskov, ki so na sprednji strani.
Preoblikovan sistem za odvajanje toplote
Hladilni sistem bolj učinkovito odvaja toploto iz naprave in s tem zagotavlja dolgoročno zanesljivost. Ventilator vleče hladen zrak s sprednje strain skozi zadnjo izpušno površino, ki je 500% večja in s tem zagotavlja hiter izpih toplote.
Integriran kabel za zaklepanje
Preprečuje nehoten izklop podatkovnega ali napajalnega kabla.
Učinkovit, izjemno tih Noctua® Ventilator
Delajte v tišini zahvaljujoč izjemno tihemu, termoreguliranemu Noctua NF-A6x25 FLX ventilatorju. Ne samo, da se vklopi in izklopi ter prilagaja obrate glede na temperaturo, ima tudi zelo velike lopatice, nameščene na zadnjem delu ohišja. Zaradi tega ventilator proizvaja skoraj zanemarljivo količino hrupa.

Širši in bolj stabilen
Zahvaljujoč širšemu ohišju, toda 10% bolj kompaktnemu oblikovanju v primerjavi s prejšnjo generacijo, je novi LaCie 2big manj verjeteno, da se porevrne in ga je lažje zlagati enega na drugega.