Dodatki

ACER 3 leta Carry-in garancija za Acer prenosne računalnike

Spletna cena z DDV

€ 40,99   € 38,12 -7,00%
oz. že od € 1,20/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Ne

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: 134313


Opis izdelka

Podaljšanje garancije na 3 leta (+ prvo leto mednarodne potovalne garancije) za Acer consumer prenosne računalnike.

AKTIVACIJA NAČRTA ACER CARE PLUS
- Če imate dostop do svetovnega spleta, se lahko registrirate neposredno pri planu na naslovu careplus.acer.com.
− V kolikor nimate dostopa do interneta, pokličite vaš lokalni Acer klicni center na ustrezno telefonsko številko navedeno v temu letaku.

Za aktivacijo pojdite na "Acer Care Plus" oddelek za registracije na spletni strani careplus.acer.com in vnesite vašo "Care Plus" kodo ter geslo, ki sta napisana na Acer Care Plus letaku.
Prosimo, upoštevajte, da registracije v načrt Acer Care Plus ni mogoče izvesti po več kot 365 dneh od dneva nakupa vašega izdelka Acer.

Registracija za načrt vam v obdobju kritja poleg običajne omejene garancije izdelka zagotavlja tudi naslednje pravice:
› Plan garancije, kot je označeno na nalepki na vrhu tega letaka: linija izdelka, leta kritja, vrsta storitve.
› Dostop do tehnične podpore prek telefona, telefaksa in spleta brez dodatnih stroškov, razen osnovnih telefonskih stroškov, ki pri tem nastanejo.
› Razširjen nabor servisnih storitev za izdelke Acer.
› 30-odstotni popust pri nakupu druge baterije (v primeru prenosnikov in mini prenosnikov), vendar samo v primeru, če jo naročite neposredno v Acerjevem klicnem centru in plačate s kreditno kartico.

Dostava na servis
Ta storitev zagotavlja visoko kakovostno pomoč v centrih za popravilo Acer in vključuje pošiljanje brez dodatnih stroškov v naše laboratorije in iz njih.

Na kraju samem
Preko te službe Acer ponuja namensko pomoč, ki se izvaja na mestu stranke in je na voljo v različnih intervencijskih časih, ki jih lahko preverite pri svojem lokalnem klicnem centru Acer (samo v državi, v kateri je bil načrt kupljen).

Zamenjava na kraju samem
Ta storitev je dodatek k visoko kakovostni pomoči na kraju samem in uporabniku zagotavlja nadomestni izdelek v času popravila njegovega izdelka. Nadomestni izdelki so novi, z enakovredno ali večjo zmogljivostjo od izdelka uporabnika (samo v državi, v kateri je bil načrt kupljen).

Garancija za mednarodne potnike (ITW) (samo za prenosnike, tablične računalnike, mini prenosnike)
Acer je razvil Garancijo za mednarodne potnike (ITW), ki vam zagotavlja zaščito v primeru daljše odsotnosti iz vaše države in če želite imeti vaš prenosnik/mini prenosnik/tablični računalnik vedno s seboj! Mednarodnim potnikom je na poti v tujini na voljo servisna podpora, dodatne informacije o tem pa so navedene na spletni strani http://global.acer.com/support/itw.htm.

Veljajo preostali pogoji in določila!

  • Proizvajalčeva koda SV.WNBAP.B01
  • EAN koda 3830066700234
  • Proizvajalec ACER