Miške

COOLER MASTER MasterMouse Pro L RGB gaming USB optična miška

Spletna cena z DDV

€ 55,49   € 51,61 -7,00%
oz. že od € 1,62/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Preveri

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: 133702


Opis izdelka

Gaming optična miška Cooler Master MasterMouse Pro L je prava oborožitev za prave gamerje. Oprijem lahko prilagodite z modularnim zgornjim in stranskim delom. Ni važno kako igrate, ergonomičen dizajn in mat zaključek ponujata najboljši oprijem tudi najbolj zahtevnim. Avago senzor z do 120.000 DPI, brilijantno RGB osvetlitvijo z 16,7 milijona barvnih opcij in uporabniku prijazna programska oprema za prilagajanje in sinhroniziranje barvne sheme z računalnikom.

Prilagodite oprijem
Dva zgornja pokrova v kombinaciji z dvema, za zamenjavo enostavnima, magnetnima stranicama vam omogoča konfiguracijo vašega oprijema. Eksperimentirajte z natančnostjo in poiščite, kaj vam najbolj ustreza. Ali prilagodite nastavitve glede na igro za najboljše delovanje, ne gelde na to ali merite z velike razdalje ali mahate s sekiro v neposredni bližini, MasterMouse Pro L ima oprijem za vsako situacijo. Oprijeme lahko celo sami 3D natisnete.

Zgornji pokrov:
- L (130 mm, oprijem s celotno roko)
- M (125 mm, "Claw" oprijem)

Stranice:
- UV premaz (gladek oprijem)
- teksturirana površina (trdnejši oprijem)

Več barv kot jih lahko preštejete
masterMouse Pro L lahko sveti v več kot 16,7 milijona barvah. Nastavite vaše barvne želje za zadnji snop in obe sprednji stranici. Shranite lahko do 5 ločenih profilov z več efekti in preklapljate med njimi.

mastermouse pro osvetlitev


Senzor, kateremu lahko zaupate
PixVrsta PMW3360 optični senzor ponuja do 12.000 DPI. Brez interpolacije, brez pospeševanja. MasterMouse Pro L ne predvideva vašega gibanja ampak mu sledi v realnem času. Ločljivosti lahko izberete kjerkoli med 400 in 12.000 DPI po 100 DPI korakih in nato med njimi prestavljate.

Koliko gumbov potrebujete?
MasterMouse Pro L ponuja 8 programabilnih gumbov, ki se lahko razširije celo na 14+1 zahvaljujoč Storm Tactix funkciji. Tactix gumb nastavite po svoji želji in s pritiskom omogočite sekundarne funkcije. Privzeti DPI gumb se nahaja na spodnji desni strani miške, toda lahko ga enostavno premaknete na katerikoli drugi gumb.
mastermouse pro gumbi

Narejena da traja.
Skoraj celotna površina je prekrita v mat UV premazu. Premaz je zelo odporen in se ne bo odluščil ali obrabil. Oba glavna gumba sta opremljena z Omrom stikali, ki zagotavljata do 20 milijonov pritiskov. Kabel je ojačan in narejen, da zdrži tudi najbolj divjo akcijo.


mastermouse pro možgani
Možgani na miški
Vgrajen je 32-bit ARM procesor, ki vam omogoča shranjevanje in sprožanje kompleksnih makrov, kot tudi shranjevanje DPI nastavitev, razdaljo, do površine, ki ga miškaše zaznava in LED nastavitve, ki jih lahko uporbljate tudi na računalniku brez programske opreme. 512KB spomina vam omogoča, da nastavitve in makre odnesete kamorkoli.

mastermouse programska

  • Proizvajalčeva koda SGM-4006-KFOA1
  • EAN koda 4719512051627
  • Proizvajalec COOLER MASTER
  • Povezljivost: žična
  • Tip: Optična
  • Možnost priklopa: USB
  • Ločljivost: 400~12,000dpi (4 nivoji)
  • Barva: črna
  • Masa: 128 g
  • Dodatne lastnosti: - osvetlitev v 16,7 milijona RGB barvah
    - 5 programabilnih profilov, notranji spomin 512KB
    - 1,8m pleten kabel z pozlačenim konektorjem
  • Lastnosti: gaming, stranski gumbi
  • Garancija 24 mesecev