Kamere

Edimax IC-5150W Smart Full HD Wi-Fi Fisheye Cloud nadzorna kamera z 180-stopinjskim panoramskim pogledom

Spletna cena z DDV

€ 138,62   € 128,92 -7,00%
oz. že od € 4,05/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Ne

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: IC-5150W


Opis izdelka

Šifra izdelka: IC-5150W

Edimax kamera IC-5150W Fisheye vam nudi širši, 180-stopinjski panoramski pogled za še več varnosti pri nadzoru vašega doma, trgovine ali podjetja brez mrtvih kotov. Z Edimax Plug-n-View tehnologijo ni zapletenih namestitev, tako lahko priključite kamero v oblak brez težav in spremljate na daljavo iz pametnega telefona, tabličnega računalnika ali prenosnika.



Z vgrajenim mikrofonom, sistemom za zaznavanje zvoka in gibanja, režo za microSD/SDHC kartice, je kamera dobro opremljena za zaščito vašega premoženja in je popolnoma nastavljiva. Zaznavanje gibanja je mogoče nastaviti glede na uporabniško določenih območjih in skupaj z detekcijo zvoka, ki sproži snemanje, ponuja zmogljiv varnostni sistem, ki je vedno na preži za zajemanje kaj sumljivega.



180-stopinjski širokokotni panoramski objektiv za boljše, širše poglede in brez omejitev mrtvih kotov in nerodnih položajev, ki jih najdemo pri običajnih Wi-Fi kamerah. Fisheye kamera zagotovi enako pokritost kot 2 - 4 standardne kamere.



1080p Full HD slike in videoposnetki

Visokokakovostna jasnost in ostrina slikanja na 1080p Full HD (1920 x 1080) s senzorjem 2 milijona slikovnih pik CMOS in snemanja pri 30 sličic na sekundo. Širok F2.0 objektiv zajema horizontalni zorni kot 180 stopinj.



Native Dewarping with "Normal" View

Vgrajen pretvornik spremeni fisheye sliko ali video v normalen pogled za še boljšo uporabnost in enostaven nadzor in predvajanje.



ePTZ Control - Digital pan, tilt & zoom na področjih, ki so v interesu bolj osredotočene in več podrobnosti, medtem ko še vedno beleži večjo sliko.



Wide Dynamic Range (WDR)

Opremljen s senzorjem slike visoke zmogljivosti in WDR funkcijo, ki omogoča visoko kakovost slik in ponovno bolj podrobno kodiranje pri nizki in šibki svetlobi ali pri visokih kontrastih.




Funkcije programske opreme:


Enostaven daljinski nadzor preko iPhone, iPad, Android, PC in Mac.

Visoke hitrosti H.264 & MJPEG video stiskanje.

Sistem za zaznavanje gibanja ali zvoka sproži snemanje, ki se shrani na micro SD/SDHC kartici, ftp ali elektronski pošti.

Pred- in po-snemanje na  zaznano gibanje.

Viewer programska oprema za dostop do 16 omrežnih kamer hkrati.

Ročno/načrtovano/ciklus snemanje.



Podprti standardi:

Fast Ethernet IEEE 802.3/802.3u

brezžični IEEE 802.11b/g/n

Napajanje: 12V DC x 1A

Spomin: 8MB flash; 64MB SDRAM



spletna povezava do proizvajalca: 

http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/global/home_network_cameras_indoor_fixed/ic-5150w/