Miške

Logitech Bolt sprejemnik

Spletna cena z DDV

€ 18,38   € 17,09 -7,00%
oz. že od € 0,54/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Da

Koda izdelka: 956-000008


Opis izdelka

Šifra izdelka: 956-000008

Logi Bolt je majhen sprejemnik za združljive naprave Logitech. Omogoča varno, hitro povezavo do šestih naprav, deluje pa na praktično vseh večjih operacijskih sistemih. Zaradi kompaktne zasnove ga lahko vedno pustite priključenega v vaš računalnik.

Hiter kot blisk
Logi Bolt je zasnovan za zanesljive povezave, celo v okoljih, ki so nasičeni z brezžičnimi povezavami WiFi dostopnih točk in drugih brezžičnih naprav. Sprejemnik zagotavlja robustno povezavo na razdalji do 10 metrov, in sicer z do 8-krat manjšimi zakasnitvami kot pri najbolj razširjenih brezžičnih povezavah.


Deluje povsod
Logi Bolt deluje praktično na vsakem operacijskem sistemu in platformi, med drugim Windows, macOS, Linux®, Chrome OS™, Android™, iOS® in iPadOS. Logi Bolt naprave so bolj univerzalno kompatibilne kot večina perifernih naprav vodilnih proizvajalcev.

Majhen in priročen
Sprejemnik zavzame le en USB-A vhod na vašem računalniku in je izjemno majhen, zato ga lahko vedno pustite priključenega. Na en sprejemnik je lahko hkrati povezanih do 6 Logi Bolt mišk in tipkovnic.

Ostale lastnosti
    Upraviči stroge varnostne zahteve v podjetjih - združuje Bluetooth® Low Energy Security Mode 1, Security Level 4, ki mu včasih rečemo U.S. Federal Information Processing Standards (FIPS) Mode, in dodatne Logitechove varnostne funkcije, zasnovane za zmanjšanje ranljivosti pri povezavi
    Logi Bolt naprave enostavno uparite in obogatite s programom Logitech Options

Paket vsebuje
    Sprejemnik Logitech Bolt
    Dokumentacija