Gamepadi

SHARKOON SFM12 - Wood 140x100cm rjava/črna talna podloga

Spletna cena z DDV

€ 43,77   € 40,71 -7,00%
oz. že od € 1,28/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: 146031


Opis izdelka

SHARKOON SFM12 - Wood 140x100cm rjava/črna talna podloga

\"\"

Sharkoon Floor Mat SKILLER SFM12, ki vstopa v svoj tretji krog, prinaša tri nove motive z izjemnim 3D globinskim učinkom. Poleg privlačnih dizajnov, talna podloga izstopa predvsem zaradi svoje visoke vzdržljivosti in debeline 5 milimetrov, ki zagotavlja zanesljivo zaščito talne površine pred praskami in odrgninami.

Rustikalno in naravno z motivom lesa v seriji SKILLER SFM12 simulira rustikalno lesen pod, z izrazitimi spoji in žilami, kot bi jih našli v lesenih kočah ali starih dvorcih. Da bi ta motiv še bolj izstopal, smo talni podlogi dali pravokoten format, kot na platnu.

Optimalna zaščita tal Debelina 5 milimetrov omogoča, da talna podloga učinkovito duši hrup, ki ga povzročajo kolesa stolov, hkrati pa nudi zanesljivo zaščito pred praskami. Posebna vzdržljivost SKILLER SFM12, skupaj s šivanimi robovi, preprečuje obrabo in strganje robov skozi leta. Če je potrebno, lahko morebitne praske, ki jih povzročijo kolesa stolov, enostavno odstranimo. Zahvaljujoč silikonski spodnji strani ostane SKILLER SFM12 trdno na svojem mestu in se ne premika, tudi če ga poskušamo potisniti.

  • Proizvajalčeva koda SFM12 WOOD
  • Proizvajalec SHARKOON
  • Dimenzije: (SxVxG) 140 x 100 cm, debelina: 5mm
  • Barva: črna/rjava
  • Garancija 12 mesecev