Bazeni, dodatki za bazene

AIPER Scuba N1 Ultra baterijski robotski sesalnik za bazen

Spletna cena z DDV

€ 1.759,40   € 1.671,43 -5,00%
oz. že od € 51,43/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Ne

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: 6975140315199


Opis izdelka

Šifra izdelka: 6975140315199


  • Ultra čiščenje: Brezkrtačni štiri-motorni sistem in sistem dvojnega filtriranja zagotavljata 492 LPM sesalno moč, omogočajo, da naprava pobira tudi najmanjše delce umazanije, kar zagotavlja temeljito čiščenje vašega bazena.

  • Čiščenje vodoravne vodne linije: Prvi brezžični robotski sesalnik za bazene, ki omogoča čiščenje vodoravne vodne linije, zagotavlja celovito čiščenje sten in vodne linije vašega bazena.

  • Dvojni filter za podrobno čiščenje: Opremljen s filtri s premerom mrežice 180 mikrometrov in 3 mikrometri, naprava lahko zbira delce umazanije in prahu, ki so nevidni s prostim očesom, s čimer izboljša čistost vode v vašem bazenu.

  • Navigacijska tehnologija WavePath™ 2.0: Z uporabo inteligentnega načrtovanja poti naprava zagotavlja boljše pokritje čiščenja, učinkovito doseže vse dele vašega bazena za brezhibno čiščenje.

  • Izogibanje oviram: Štirje infrardeči senzorji na napravi zaznavajo ovire v bazenu, omogočajo gladko navigacijo in preprečujejo trke med delovanjem.

  • Razširjena košara za odpadke: Z učinkovitim 3-urnim čiščenjem in 7,5 L košaro za odpadke lahko naprava obvladuje čiščenje v bazenih do 200 m2, zagotavlja temeljito čiščenje z minimalnimi prekinitvami.

  • Izbira pametnega nadzora prek aplikacije Aiper: Z aplikacijo Aiper lahko upravljate načine čiščenja, spremljate zdravje vode in ročno upravljate napravo, kar zagotavlja priročen nadzor in prilagodljive možnosti.

  • Možnost pridobitve na vodni liniji: Z uporabo aplikacije Aiper lahko napravo enostavno privedete do roba bazena za enostavno pridobivanje, kar povečuje priročnost med delovanjem.

  • Izbirna tehnologija HydroInsight: Z integracijo spremljanja pH-vrednosti, ORP in temperature v aplikacijo Aiper lahko pridobite dragocene informacije o kakovosti vode v vašem bazenu, kar zagotavlja optimalne pogoje za plavanje.