Bazeni, dodatki za bazene

AIPER Scuba N1 Pro baterijski robotski sesalnik za bazen

Spletna cena z DDV

€ 1.552,40   € 1.474,78 -5,00%
oz. že od € 45,38/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Ne

Koda izdelka: 6975140315175


Opis izdelka

Šifra izdelka: 6975140315175


  • Vrhunska čistilna zmogljivost: Štirje brezkrtačni motorji in dvojni filtracijski sistem zagotavljajo sesalno moč 420 LPM, poberejo tudi najmanjše drobtine.

  • Čiščenje vodoravne vodne linije: Prvi brezžični robotski čistilec bazenov s sposobnostjo čiščenja vodoravne vodne linije.

  • Dvojni filtracijski sistem: Poleg čiščenja ostankov, kot so listje in vejice, zamenljiv dvojni filter zahteva minimalno čiščenje.

  • WavePath™ Navigation Technology 2.0: Inteligentno načrtovanje poti zagotavlja boljšo pokritost čiščenja.

  • Izogibanje oviram: Štirje infrardeči senzorji na napravi delujejo za zaznavanje ovir v bazenu.

  • Pametno upravljanje prek aplikacije Aiper: Upravljajte načine, spremljajte zdravje vode in ročno pilotirajte napravo v aplikaciji.

  • Izbira pridobitve vodne linije: V aplikaciji Aiper napravo enostavno pripeljite do roba bazena za enostavno pridobitev.

  • Izbirna tehnologija HydroInsight: spremljanje pH, ORP, temperature v vaši aplikaciji Aiper.






Vrhunska čistilna zmogljivost


Dvojni filtracijski sistem deluje v tandemu z brezkrtačnimi motorji s štirimi krtačami, da se posveti več moči čiščenju in sesanju ter lahko pobere in shrani drobtine že velikosti 3 mikronov v masivnem 5L košu za odpadke.

Čiščenje vodoravne vodne linije


Prvi brezžični robotski čistilec bazenov s sposobnostjo čiščenja vodoravne vodne linije. Scuba N1 Pro ima brezhiben nadzor nad pretokom in infrardečimi senzorji, ki pomagajo N1 Pro pri manevriranju po vašem bazenu, vključno z ovirami v njem.

WavePath™ Navigation Technology 2.0


Z izkoriščanjem napredne tehnologije WavePath™ 2.0 izkoristi naravni tok vašega bazena, s čimer poveča pokritost čiščenja. Vrhunski senzorji omogočajo napravi natančno lociranje znotraj vašega bazena, kar omogoča najbolj popolno čiščenje tal, sten in vodne linije vašega bazena.




Dvojni filter za podrobno čiščenje


Filtri 180 um in 3 um zbirajo umazanijo in prah, ki jih tudi ostro oko ne more videti, izboljšujejo čistost vode v vašem bazenu in vas varujejo pred nevidnimi bakterijskimi grožnjami vsakič, ko plavate.

Izogibanje oviram


Štirje infrardeči senzorji na napravi delujejo za zaznavanje sten bazena, stopnic in večjih ovir, kar omogoča prilagoditev poti za popolno čiščenje.












Izbirno pametno upravljanje z točko HydroComm


Baza HydroComm, ki plava na površini bazena, služi kot točka med vašo napravo Aiper in mobilnim telefonom. Uporabniki lahko izberejo načine čiščenja, vidijo poročila v realnem času o zdravju vaše vode ter ročno pilotirajo napravo, vse znotraj aplikacije.

Izbirno pridobivanje vodne linije


Značilnost aplikacije Aiper, ki omogoča pridobivanje vodne linije, vam omogoča, da napravo pokličete na rob vodne linije vašega bazena za enostavno pridobitev in popolno udobje.












Izbirna tehnologija HydroInsight


Aiper Scuba N1 Pro vam omogoča celovit vpogled v zdravje vode vašega bazena s merjenjem in poročanjem o pH vrednosti, ORP vrednosti, temperaturi vode in še več prek aplikacije Aiper.