Igre

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Unleashed (Playstation 5)

Spletna cena z DDV

€ 39,99   € 37,19 -7,00%
oz. že od € 1,17/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Preveri

Koda izdelka: 5061005353398


Opis izdelka

Datum izida: 18.10.2024

Dobrodošli na ulicah New Yorka, kjer vladata najboljša pica in kaos med ljudmi in mutanti. V filmu Teenage Mutant Ninja Turtles morata brata želva ponovno vzpostaviti mir: Želve Mutant Unleashed!  
Novim mutantom (ali, kot so jih poimenovale želve, Mewbies) gre dobro od rok, da jih sprejmejo meščani. Toda vse se je spremenilo, ko so nekateri mutanti začeli pustošiti. Od kanalizacije do nebotičnikov - noben kotiček ni varen pred zmešnjavo, ki se razliva po mestu. V njem je vse zapisano korporacija TCRI. Zdaj je na neustrašni četverici, da sprosti svoje edinstvene nindža veščine in ustavi norost, preden se odnos med človekom in mutantom, za katerega so si prizadevali, razblini. Uporabite adrenalin, ki vam teče po žilah, da rešite mesto in zaprosite za pomoč April in Splinterja.  
Ne glede na to, ali ste izkušeni mojster ninjutsu ali ninja v urjenju, lahko to novo akcijsko pretepaško igro opravite samostojno ali v lokalnem načinu sodelovanja. Igra je postavljena v vesolje Mutant Mayhem in je polna akcije, humorja in nostalgije.