Slušalke

Anker Soundcore V30i slušalke črne

Spletna cena z DDV

€ 73,16   € 68,04 -7,00%
oz. že od € 2,14/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Ne

Koda izdelka: A3873G11


Opis izdelka

Šifra izdelka: A3873G11

Izjemno udobno in varno prileganje:
Izkusite lahko udobje in stabilnost naših slušalk z \'open-ear\' načinom nošenja. Odlikuje jih nevsiljiv dizajn in mehke, prilagodljive ušesne zanke za popolno prileganje – zagotavljajo, da jih lahko nosite ves dan brez neudobja in ostanejo stabilni tudi med vadbo.



Izboljšano zavedanje:
bodite pozorni na svojo okolico, kot so obvestila o javnem prevozu in prihajajoči avtomobili. Ostanite v stiku s svetom okoli sebe zahvaljujoč odprti zasnovi \'open-ear\' odprtih slušalk soundcore V30i. Primerno za prosti čas na prostem, šport, pisarniško delo, vožnjo in domačo zabavo.



Odprto poslušanje z dobro uravnoteženim zvokom:
slušalke z \'open-ear\' načinom nošenja soundcore V30i imajo 14,2-milimetrsko membrano iz biomateriala, ki krepi nizke tone za zvočno izkušnjo, ki vedno zadene pravi ritem. Sprejmite aplikacijo soundcore in prevzemite popoln nadzor nad svojo izkušnjo poslušanja. Uživajte v povečanju glasnosti, načinu branja in več izenačevalnikih po meri.



Vodoodporen IPX5 s SweatGuard:
soundcore V30i uporablja nano premaz in edinstven dizajn za popolno zaščito. Izdelan tako, da zagotovi, da kritična področja, kot so nabori čipov in prostor za baterije, ostanejo zaprta.



Celodnevni spremljevalec:
uživajte v 12 urah igranja z enim polnjenjem, kar se s polnilno torbico podaljša na skupno 36 ur. Še bolje, hitro 10-minutno polnjenje zagotavlja impresivne 3 ure poslušanja.