Ostalo

SONGMICS prenosna viseča polica za shranjevanje, RYCH06G

Spletna cena z DDV

€ 21,49   € 20,42 -5,00%
oz. že od € 0,63/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Da

Koda izdelka: RYCH06G


Opis izdelka

Šifra izdelka: RYCH06G

SONGMICS prenosna viseča polica za shranjevanje


Ste že obrnili celotno omaro na glavo, samo da bi našli obleko? S to visečo polico lahko popestrite svojo garderobo in si prihranite brskanje po njej. Na polici lahko shranite puloverje, krila, obleke, kavbojke, torbice, igrače, čevlje, dodatke itd. - vse se dobro prilega v teh 5 predalčkov.


Absolutna natančnost -paša za oči:V tem organizatorju shranite oblačila lepo in na dosegu roke ter optimalno izkoristite navpični prostor. Zaradi všitih vložkov iz bambusa vam ni treba skrbeti, da bi se police povešale. Poleg tega netkana tkanina s teksturo, ki spominja na lan, in siv odtenek zagotavljata toplino in mir v vaši garderobi, prikolici ali sobi za goste.


Podrobnosti o izdelku:- barva: siva s teksturo, podobno lanu- material: Velikost: 30 x 30 x 90 cm (D x Š x V)- Teža: 460 g- Največja statična nosilnost celotne police: 30 x 30 x 90 cm (D x Š x V)- Največja statična nosilnost celotne police: 30 x 30 x 90 cm (D x Š x V)- Največja statična nosilnost celotne police: 30 x 30 x 90 cm (D x Š x V)- Največja statična nosilnost celotne police: 80 g/㎡ netkanega materiala, bambusovi vložki, železen okvir in kavlji v zgornjem delu, 2 mm debeline kartona: 10 kg- Največja statična nosilnost na predal: 2 kg


Obseg dobave:- 1 x viseča odlagalna površinaSONGMICS


Opombe:- Za vsakodnevno čiščenje obrišite površino z rahlo vlažno krpo; NE umivajte z vodo.- Izdelek ne sme priti v stik z ostrimi predmeti; V tem izdelku ne shranjujte predmetov s skupno težo več kot 10 kg.