Vrtno pohištvo in dodatki

SONGMICS Stranski senčnik 180 x 450 cm antracit, GSA589G01

Spletna cena z DDV

€ 149,38   € 138,92 -7,00%
oz. že od € 4,36/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Da

Koda izdelka: GSA589G01


Opis izdelka

Šifra izdelka: GSA589G01

Stranska markiza SONGMICS višine 1,8 m


Ta stranska markiza podjetja SONGMICS je vaš popoln partner, če se želite zaščititi pred sončnimi žarki in radovednimi pogledi sosedov.


Široka paleta možnosti uporabeTovsestransko uporabno tendo lahko uporabljate tako v zaprtih prostorih, kot so odprte pisarne, ordinacije, garderobe ali fotografski studii, kot tudi na prostem, na primer na terasi, na vrtu, ob bazenu ali v kampu.


Priložena talni nosilec in zaščitni pokrovčekVobsegu dobave je vključen talni nosilec za pritrditev stranskega stebrička. Kadar markize ne uporabljate, zaradi varnosti pokrijte držalo s priloženim zaščitnim pokrovčkom. Zaradi tega nosilec skoraj ni več viden.


Vrhunska kovinska škatla za markizoŠkatlaza markizo iz prašno lakirane kovine je odporna proti rji in koroziji. Poleg tega škatla popolnoma ščiti tkanino markize pred UV-žarki, dežjem in prahom, tako da se podaljša življenjska doba.




Izdelek:- Barva: Antracit- Material: barva: antracit: Velikost: 180 x 450 cm (V x D)- Teža: 8,7 kg


Obseg dobave:- 1 x stranska markiza- 1 x paket dodatne opreme- 1 x navodila


Opombe SONGMICS:- Ta izdelek je zasnovan izključno za uporabo v sončnih ali rahlo vetrovnih dneh. V primeru močnega vetra ali nevihte markizo takoj umaknite, da se izognete poškodbam.- Ta izdelek čistite samo z vodo, vlažno krpo ali nevtralnim detergentom.