Ostalo

SONGMICS zložljiva stopnica s protizdrsno podlogo, GSL01WT

Spletna cena z DDV

€ 21,49   € 20,42 -5,00%
oz. že od € 0,63/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Da

Koda izdelka: GSL01WT


Opis izdelka

Šifra izdelka: GSL01WT

SONGMICS zložljiva stopnica s protizdrsno podlogo


Songmics 1-stopenjska zložljiva stopnica


Ta stopnica proizvajalca Songmics je idealna za vaše vsakodnevne potrebe, takoj ko vam roke postanejo prekratke, lahko z njo enostavno in varno dosežete visoko mesto. Zložljiva zasnova omogoča hitro in prostorsko varčno shranjevanje po uporabi. S čistim in preprostim videzom se lestev zlahka prilega številnim stilom notranjosti.


S štirimi navzven obrnjenimi stopnicami z nedrsečimi gumijastimi pokrovčki stopnica zagotavlja odlično stabilnost in preprečuje nevarnost prevrnitve; zložljiva varnostna naprava je zavarovana z varnostnimi gumbi. zložljiva stopnica s kompaktnimi dimenzijami in praktičnim ročajem je zelo enostavna za shranjevanje in prenašanje sem ter tja. izjemno velika in nedrseča tekalna površina (38 x 26 cm) z rebrasto protizdrsno podlogo zagotavlja udobno in varno plezanje. ta praktična zložljiva stopnica iz trpežne kovine proizvajalca Songmics je uporaben pripomoček za vaše gospodinjstvo v vsakdanjem življenju, ko morate doma doseči nekoliko višje lege ali vrata omare. Zaradi zložljive zasnove je lestev zelo enostavno in prostorsko varčno postaviti kamor koli, po potrebi pa jo lahko hitro vzamete nazaj.


Izdelek:Barva: belaMaterial: Nosilnost: 150 kgMere izdelka v zloženem stanju: 37,5 x 4 x 26,5 cm (širina x višina x globina)Višina zložene: (17 cm)Teža: 1,5 kg


Obseg dobave:1 x stopnica1 x navodila