Ostalo

SONGMICS pisarniški stol OBN37BKV2

Spletna cena z DDV

€ 93,05   € 88,40 -5,00%
oz. že od € 2,72/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Da

Koda izdelka: OBN37BKV2


Opis izdelka

Šifra izdelka: OBN37BKV2

SONGMICS pisarniški stol, pisarniški stol, mrežasti vrtljivi, ergonomski računalniški stol, ledvena podpora, nihajoči, sedež 53 cm, zložljivi nasloni za roke, črn OBN37BK



Odkrijte popolno udobje in funkcionalnost v našem ergonomskem pisarniškem stolu! Njegovo naslonjalo v obliki črke S nežno objame vaš hrbet, medtem ko nastavljiva oblazinjena ledvena opora zagotavlja optimalno podporo, kar zmanjšuje utrujenost tudi po dolgem delovnem dnevu.


S prilagodljivo višino sedeža in ledvene opore ter zložljivimi nasloni za roke se prilagodi vašim individualnim potrebam. Inovativna funkcija vrtenja (90°-105°) omogoča sprostitev, ne da bi zapustili stol.


Sedež je oblikovan z 6 cm debelo kakovostno peno, ki zagotavlja ravnotežje med udobjem in podporo. Mehka 53 cm široka sedežna blazina blaži pritisk, medtem ko kakovostna dihajoča tkanina omogoča udobno sedenje v vseh letnih časih.


Vaša varnost je naša prednostna naloga. Stol je bil testiran in prenese obremenitev do 120 kg. Plinska jeklenka je prestala strog 120.000-kratni varnostni preskus pri SGS, zagotavljajoč brezskrbno uporabo. Podlaga pa je prestala zahteven preskus statičnega tlaka pri impresivni teži 1 136 kg.


Zavorna funkcija na kolescih zagotavlja stabilnost med dvigovanjem, medtem ko se ob sedenju samodejno odklenejo, kar omogoča nemoteno premikanje po prostoru. Koleščki so bili preizkušeni v več kot 100.000 cikličnih preskusih, zagotavljajoč trpežnost in varnost. Dovolite, da naš ergonomski pisarniški stol postane nepogrešljiv del vaše delovne rutine!