Ostalo

SONGMICS Škatla 3X za shranjevanje s pokrovom- siva, RLB12GY

Spletna cena z DDV

€ 32,29   € 30,68 -5,00%
oz. že od € 0,94/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Da

Koda izdelka: RLB12GY


Opis izdelka

Šifra izdelka: RLB12GY

Songmics komplet 3 škatle za shranjevanje s pokrovom, ki jih je mogoče zlagati, kovinski okvir za igrače, magnetno zapiranje za oblačila, igrače in knjige, siva, RLB12GY.



O tem izdelku



Več kot le škatle: Ne izbirajte dolgočasnih organizatorjev, ki jih morate vedno skrivati pod posteljo! Te lepo oblikovane škatle za shranjevanje s sivo platneno podlogo iz tkanine Songmics bodo vaši sobi dodale topel pridih in se odlično dopolnile z drugim pohištvom.



Optimizirajte svoj prostor: Zaradi robustnega železnega okvirja (premer 3 mm), trdne kartonske strukture in zapenjanja z velcro na zadnji strani lahko te škatle zložite eno na drugo in tako prihranite prostor, ne da bi se deformirale ali prevrnile. Tako so dragocenosti, shranjene v škatlah, dobro zaščitene.



Pregled: V primerjavi z običajnimi škatlami, ki jih je treba razkladati vsakič, ko jih želite odpreti, ima vsaka od teh škatel priročna vrata na tečajih za pregled nad notranjostjo, pokrov pa lahko tudi pustite odprt, tako da lahko zlahka dostopate do stvari, ki jih potrebujete.



Vse ima svoje mesto. Shranite knjige ločeno od dokumentov ali srajce ločeno od puloverjev in tako ustvarite več reda v svojem vsakdanjem življenju. Na voljo sta velika (50 x 35 x 25 cm) in 2 majhni (25 x 35 x 25 cm)škatli.



 
Blagovna znamka SONGMICS
Barva Siva
Material lanena tkanina, 3 mm debel karton, železen okvir premera 3 mm, netkana tkanina 80 g/m²
Posebna značilnost Stackable (zlaganje)
Način zlaganja