Ostalo

SONGMICS dvojna stopnična lestev GSL12WT

Spletna cena z DDV

€ 32,29   € 30,68 -5,00%
oz. že od € 0,94/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Ne

Koda izdelka: GSL12WT


Opis izdelka

Šifra izdelka: GSL12WT

Stopničaste lestve Songmics:



  • 2 stopnici

  • zložljiva stopnica

  • zložljiv del

  • enostavno shranjevanje

  • nosilnost 150 kg,

  • TÜV Rheinland testirano po EN14183 GSL12WT


O tem izdelku



Certifikat TÜV Rheinland. Zložljiva stopnica je testirana in certificirana pri TÜV Rheinland v skladu z EN14183 (ID: 1419051888), največja nosilnost je 150 kg, zato lahko dosežete višino -  približno 240 cm.



Najprej stabilnost - Stopnica iz trpežnega jekla z varnostno palico in 4 navzven obrnjenimi nogami zagotavlja odlično stabilnost; ko je popolnoma odprta, se varnostni kavelj samodejno zaskoči in prepreči nenamerno zlaganje.



Nedrseče noge in stopnica - Površine stopnice so narejene z rebrasto nedrsečo preprogo v črni barvi, ki zagotavlja varen in trden položaj, stopnice pa so opremljene z gumijastimi kapicami, ki ščitijo tla pred praskami.



Prostorsko varčna za shranjevanje in enostavna za prenašanje - Zložena je ozka le 4,5 cm, zato jo lahko postavite v kote ali vrzeli med stenami in omarami; z enim ročajem je zložljiva stopnica (4,3 kg) zelo priročna za prenašanje.



Vsestranska uporaba - Ta stopnica je izjemno uporabna kot stopnišče ali pripomoček za vzpenjanje doma in v službi, dobro se poda v kuhinjo ali kabinet pred visoko omaro.