Ostalo

SONGMICS lestev GSL003GY01

Spletna cena z DDV

€ 43,10   € 40,95 -5,00%
oz. že od € 1,26/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Ne

Koda izdelka: GSL003GY01


Opis izdelka

Šifra izdelka: GSL003GY01


SONGMICS GSL003GY01 Zložljiva 3-stopenjska lestev 20 cm Guma proti drsenju s prijemalom Nosilnost 150 kg Jeklo Siva in črna



  • Prihranek prostora za shranjevanje in preprosto prenašanje: Ko je zložen, je širok samo 4,5 cm, ga lahko celo postavite v kot ali vrzel med steno in omaro; z ročajem je zložena stopnica (5,5 kg) zelo priročna za prenašanje.

  • Večnamenska uporaba: Ta majhna stopnica je idealna kot stopnica ali pomoč pri vzpenjanju, primerna za kuhinjo, spalnico, garažo, študij, knjižnico, itd.

  • Stabilnost na prvem mestu: Stopnica iz trdnega jekla z zložljivim zaklepom in 4 izstopajočimi nogami zagotavlja visoko stabilnost; ko je popolnoma odprta, se varnostna zaponka samodejno zaklene in preprečuje neželeno zlaganje.

  • Neprepustne stopnice in zaščita tal: Stopenice so izdelane s profiliranimi neprepustnimi podlogami, ki zagotavljajo varno in trdno postavitev; noge so opremljene s gumijastimi pokrovčki, ki ščitijo tla pred praskami.

  • Kaj dobite: Večnamenska zložljiva stopnica iz jekla s 3 stopnicami in praktičnim ročajem. Torej si privoščite to trdno stopnico in varno dosežite višje teritorije.