Ostalo

SONGMICS Košara za perilo s 4 predelki RLS44GS

Spletna cena z DDV

€ 48,49   € 46,07 -5,00%
oz. že od € 1,42/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Da

Koda izdelka: RLS44GS


Opis izdelka

Šifra izdelka: RLS44GS

SONGMICS Košara za perilo s 4 predelki, košara za perilo s stojalom na kolesih, razvrščevalnik perila, voziček za perilo, vreča za perilo, snemljiva kolesa z zavoro, 4 x 50 litrov, siva





  • Spodnji predel s kapaciteto 200 litrov, zgornji z oblačili na palici: Ta košara za perilo zagotavlja veliko prostora za shranjevanje perila, obenem pa ustvarja dodaten prostor za obešanje oblačil v spalnici ali pralnici.




  • 4 predelki za enostavno razvrščanje perila: V 4 vrečah za perilo košare za perilo lahko perilo razvrstite po barvi ali vrsti, kar olajša vaš dan za pranje perila.




  • Enostavno premikanje in fiksiranje: Zahvaljujoč bočnim palicam kot ročajem in 4 kolesom se lahko voziček za perilo enostavno premika iz spalnice ali kopalnice v pralnico. 2 zaklenljivi kolesi vam pomagata fiksirati razvrščevalnik perila na enem mestu.




  • Prenosljive vreče za perilo: 4 vreče so snemljive in jih je mogoče enostavno nositi do pralnega stroja s pomočjo kovinskih ročajev, zato v pralnico ni treba nesti celotnega razvrščevalnika perila.




  • Trajna in vzdržljiva: Ojačan 600D Oxfordski material, trdni jekleni cevi s premerom 22 mm - ta košara za perilo je trdna in podpira do 40 kg (skupna nosilnost 4 vreč: 20 kg, nosilnost palice za obešanje: 20 kg).




  • Snemljiva palica za obešanje oblačil: Obešajte perilo na zgornjo palico in ga pustite, da se naravno posuši. Seveda lahko nanjo obesite tudi obleko za jutri. Palico je po potrebi mogoče tudi odstraniti.