Gaming stoli

SHARKOON Skiller SHC20 za vrat in glavo ergonomska blazina

Spletna cena z DDV

€ 29,13   € 27,09 -7,00%
oz. že od € 0,85/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 145566


Opis izdelka

SHARKOON Skiller SHC20 ergonomska blazina za vrat in glavo

Udobna blazina za vrat in naslon za glavo je odlična za lajšanje vratnih mišic, ko sedite dlje časa. SKILLER SHC20 Sharkoon ponuja blazino za vrat in vzglavnik s spominsko peno, ki se fleksibilno prilagaja obliki glave, ne da bi izgubila prvotno obliko. Zahvaljujoč svoji zasnovi v obliki črke U se lahko uporablja z igralnimi stoli z visokimi nasloni za hrbet in se lahko celo priročno uporablja za potovanja.

Ergonomska podpora
SKILLER SHC20 podpira zdravo držo in sprošča vratne mišice. To omogoča spominska pena, ki je znotraj blazine. Čeprav se optimalno prilagaja obliki glave, se vedno vrne v prvotno obliko, takoj ko se odstrani pritisk na blazino. To je praktično tudi za uporabo na dolgih potovanjih. Oblika v obliki črke U optimalno podpira glavo in s tem sprošča mišice.

Enostavno čiščenje
SKILLER SHC20 ima mehko blazino, ki jo je enostavno čistiti. Zunanjo oblogo lahko ločeno operete ročno. Najprej obrnite zunanjo oblogo navzven in nato zaprite zadrgo. Notranja obloga in spominska pena pa nista primerna za kakršno koli čiščenje.

Ogled Videa

  • Proizvajalčeva koda Skiller SHC20
  • EAN koda 4044951036493
  • Proizvajalec SHARKOON
  • Barva: črna
  • Dimenzije: (SxVxG) 37 x 21 x 15 cm (± 2 cm)
  • Masa: 0,376kg