Miške

SHARKOON Skiller SFM11 120cm Gaming Area talna podloga

Spletna cena z DDV

€ 33,53   € 31,18 -7,00%
oz. že od € 0,98/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: 145568


Opis izdelka

SHARKOON Skiller SFM11 120cm Gaming Area talna podloga

Talna podloga Sharkoon se je vrnila in tokrat z novimi modeli. Ne samo, da bo podloga dala vsakemu prostoru nadgradnjo, ampak bodo dragocene talne obloge dobile tudi dolgotrajno zaščito. SFM11 je zelo primeren za občutljiva tla zaradi visoke stopnje vzdržljivosti in debeline pet milimetrov. Talna podloga je na voljo v štirih različnih izvedbah: v osvežujočem surfarskem dizajnu, v 3D šesterokotnem dizajnu, v retro-urbanem dizajnu in v kubič nem dizajnu z logotipom Sharkoon.

Štirje odporni modeli
SKILLER SFM11 je na voljo v štirih edinstvenih izvedbah ? od pustolovskega do futurističnega. Vsem štirim vzorcem pa je skupna visoka stopnja kakovosti, ki daje obrabo skoraj brez možnosti.


Trpežnost in blaženje hrupa
Zahvaljujoč petmilimetrski debelini talne zaščitne podloge lahko prenaša neprekinjeno valjanje koles za stole, hkrati pa so zvoki učinkovito pridušeni. Zahvaljujoč trpežnemu SFM11 bodo tla zaščitena pred praskami in oznakami obrabe, ki jih povzročajo kolesa stolov. Šivani robovi preprečujejo, da bi se podloga obrabila in prispeva k trajnosti in dolgi življenjski dobi podloge. S svojo gumirano spodnjo stranjo se podloga ne bo pustila potisniti in bo vedno ostala trdno na mestu.

video predstavitev

 

  • Proizvajalčeva koda SFM11 Gaming Area
  • EAN koda 4044951034338
  • Proizvajalec SHARKOON
  • Dodatno:

    nedrseča, poliester

  • Dimenzije: (SxVxG) premer: 120cm, debelina: 5mm
  • Barva: večbarvna
  • Garancija 12 mesecev