Ostali izdelki

Adler AD4449b Električni mlin za sol in poper -set 3brusilniki -USB črn

Spletna cena z DDV

€ 32,29   € 31,32 -3,00%
oz. že od € 0,94/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Da

Koda izdelka: AD4449b


Opis izdelka

Šifra izdelka: AD4449b

Izdelek odlikuje inovativna kombinacija treh brusilnikov v kompletu. Električni mlinček AD 4449 je izjemno priročen in enostaven za uporabo. Ima tudi nekaj zanimivih lastnosti. Na primer, mletje finosti začimb lahko prosto prilagodite. To je koristno, če ima en član gospodinjstva rad grobo mleto sol, drugi pa raje fino mlet poper. Po drugi strani pa osvetljena podlaga olajša nadzor, kam gredo začimbe in koliko več je treba zmleti. Zmogljivost enega brusilnika je 150 ml, zato vam ni treba skrbeti, da jih boste redno polnili. Napravo napolnite s kablom USB in po 2,5 urah lahko v celoti izkoristite njene funkcije. Nič ni okusnejšega od sveže mletih začimb in zelišč.
Nič ni okusnejšega od sveže mletih začimb in zelišč. Če tudi vi tako mislite, je električni komplet za sol in poper ADLER AD 4449w za vas! Super je, če želite imeti pri roki svoje najljubše dodatke, ki brez težav dodajo okus in značaj vsem vašim jedem.
Električni mlin za sol in poper
Radi začinite jedi s svežimi zelišči in začimbami? Vam je všeč himalajska roza sol v kristalih, ki poudari okus jedi, vendar jo želite uporabiti za več kot le kuhalne izdelke? Nič vam ni boljšega okusa kot sveže mleta paprika? Ni vam treba opustiti uporabe teh začimb v kuhinji. Mletje tik pred dodajanjem jedi pomeni, da v celoti izkoristite njihove okuse, olja in arome. Vse kar morate storiti je, da izberete mlin za sol in poper.
Naš izdelek je inovativna kombinacija treh brusilnikov v kompletu. Vendar vam ni treba skrbeti, da bodo zavzeli veliko prostora na vašem kuhinjskem pultu. Naprava je sestavljena iz podnožja z velikim kromiranim gumbom in zamenljivimi brusilniki, shranjenimi v posebnem pladnju. Mlin ima keramične bruše, ki so odporni na ogrevanje in tako ne vplivajo na okus mletih poper ali zelišč.
Kako deluje naš električni mlinček za začimbe?
Ta model je priročen in enostaven za uporabo. Ima tudi nekaj lepih funkcij. Na primer, lahko prosto prilagodite grobost mletja začimb. Koristno je, če ima en član gospodinjstva rad grobo mleto sol, drugi pa raje fino mlet poper. Osvetljena podlaga omogoča enostavno kontrolo, kam gredo začimbe in koliko več zmeljemo. Zmogljivost enega brusilnika je 150 ml, zato vam ni treba skrbeti za redno polnjenje. Napravo napolnite s kablom USB in po 2,5 ure lahko v celoti izkoristite njene funkcije. Pri običajni uporabi bo trajalo do 4 mesece brez dodatnega polnjenja.
ABS plastično ohišje v mat beli barvi je odporno na umazanijo in praske. Samodejni izklop po 3 minutah ščiti pred nenamernim aktiviranjem mlinčka. Izdelek je kot nalašč darilo za ljubitelje kuhanja!