Osebna nega

Adler AD 2941 Lady brivnik

Spletna cena z DDV

€ 32,29   € 30,68 -5,00%
oz. že od € 0,94/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Da

Koda izdelka: AD2941


Opis izdelka

Šifra izdelka: AD2941

Natančen in eleganten brivnik za odstranjevanje neželenih dlak iz različnih delov telesa. Zahvaljujoč dvema glavama za britje in premični mreži zagotavlja enakomerno britje. V kompletu je tudi krtača za čiščenje naprave. Napravo napajajo 2x 1,5 V (AAA) baterije, zaradi česar je komplet kot nalašč za potovanje s seboj.
Iščete priročen in neboleč način odstranjevanja neželenih dlak? Se sprašujete, katero napravo izbrati? Ženska brivnica ADLER AD 2941 bo zagotovo dobra izbira. Zaradi edinstvenega dizajna, najnovejše tehnologije in priročne uporabe je ta izdelek eden najbolj priljubljenih med našimi strankami.
Lady brivnik - natančno delovanje
Odstranjevanje neželenih dlak je stvar skrbi za higieno, videz, pa tudi za naše dobro počutje. Če ste utrujeni od netočnih britvic, vraščenih dlak in draženja kože, smo vam na voljo. Naš brivnik je sestavljen iz dveh glav za britje, ki zagotavljata natančnost in hitrost. Poleg tega premična mreža zagotavlja celo britje, tako da vam ni treba skrbeti za preostala območja pod britjem. Naprava je kot nalašč za odstranjevanje dlak iz različnih delov telesa.
Integriran nastavek dvigne lase za boljše britje, priloženi trimer pa ima zaobljene zobe za varno britje. Zahvaljujoč temu je vaša koža varna. Ergonomska oblika omogoča bolj udobno manevriranje brivnika. Prav tako je eleganten, brezžično delovanje baterije pa vam omogoča, da ga vzamete s seboj na potovanje.
Prednosti brivnika:
Poleg natančnosti in enostavnosti uporabe so pomembni tudi drugi parametri, zaradi česar je naš brivnik dobra izbira. Naprava je vodoodporna in zato omogoča mokro in suho britje, tako da lahko način britja enostavno prilagodite svojim željam. Kavelj za obešanje brivnika po delu vam omogoča, da ga udobno shranite in prihranite prostor v kopalnici.
Komplet vključuje tudi čistilno krtačo, zaradi katere boste z odstranitvijo preostalih dlak po britju znatno podaljšali življenjsko dobo naprave. Naša oprema bo odlično darilo, tudi za ljudi, ki s tovrstno opremo šele začenjajo svojo pustolovščino. Je intuitiven in varen za uporabo. Gumb, ki aktivira glave, je na vidnem in lahko dostopnem mestu.