Sesalniki in dodatna oprema

ULTENIC U12 VESLA 450W 30000Pa ročni brezžični baterijski sesalnik

Spletna cena z DDV

€ 210,31   € 199,79 -5,00%
oz. že od € 6,15/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Preverite na info@sestavi.si ali preko obrazca za spletno pomoč

Koda izdelka: 145521


Opis izdelka

ULTENIC U12 VESLA 450W 30kPa ročni baterijski sesalnik

2023 Oblikovanje vakuuma Ultimate Vacuum Design: Ali veste, da je vaš dom poln nevidnega prahu v vsakem kotičku, omari in celo na navidezno čistih tleh? Brez skrbi, z brezžičnim sesalnikom Ultenic U12 Vesla ga boste zlahka pobrali vsega in uživali v svobodi bosih nog doma. Opremljen je z zelenimi žarometi LED, zato se tudi najmanjši prah in delci nimajo kam skriti. Medtem ko zaslonska zasnova, ki jo navdihuje armaturna plošča, doda zabaven pridih vašemu vsakodnevnemu čiščenju.

Visokozmogljivo čiščenje: Z brezžičnim sesalnikom se poslovite od prahu, las in delcev. Stični sesalnik, opremljen s 450W hitrim motorjem, ustvarja impresivno sesalno moč 30Kpa za čiščenje brez napora. Odličen je za trda tla in preproge ter se z lahkoto spopade tudi z najtežjo umazanijo.

Valjasta krtača brez zapletov: V paličnem sesalniku Ultenic U12 Vesla je vgrajena krtača proti zapletanju, ki zlahka pobere dolge lase in dlake hišnih ljubljenčkov, ne da bi se zapletli. Nič več nadležnih zamašitev z lasmi ali ustavljanja, da bi razpletli krtačo.

Več možnosti čiščenja: palični sesalnik je opremljen tudi s krtačo za čiščenje rež in kombiniranim orodjem, zato ga lahko v nekaj sekundah spremenite v ročni sesalnik za čiš čenje kavčev, avtomobilov, stopnic in oblazinjenega pohištva. S teleskopsko cevjo lahko po potrebi prilagodite njeno dolžino, tako da lahko poberete prah na težko dostopnih stropih in stropnih ventilatorjih.

Temeljito čiščenje brez prekinitev: Zmogljiv akumulatorski sesalnik ima odstranljivo baterijo, zato ga lahko napolnite kjer koli v vašem domu. Z življenjsko dobo baterije do 45 minut z enim polnjenjem (v načinu ECO, merjeno pri ročnem sesalniku) lahko brez prekinitev očisti celoten dom. Velika posoda za prah s prostornino 0,26 litra zagotavlja, da vam je ne bo treba vedno znova prazniti.

">

  • Proizvajalčeva koda U12 VESLA
  • EAN koda 6924843216777
  • Proizvajalec ULTENIC
  • Dimenzije: (SxVxG) 12 x 23 x 35 cm (D x G x H)
  • Masa: 1.95 kg
  • Nastavki: krtača za dlake, orodje za trda tla, preproge, avtomobile
  • whimga_delovna_moc 450 W
  • Garancija 24 mesecev