Ostalo

SONGMICS pisarniški stol, črn, OBN61BKV1

Spletna cena z DDV

€ 272,79   € 259,15 -5,00%
oz. že od € 7,97/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Da

Koda izdelka: OBN61BKV1


Opis izdelka

Šifra izdelka: OBN61BKV1

SONGMICS OBN61BKV1 Ergonomski pisarniški stol z naslonom za noge, pisarniški stol z ledveno oporo, nastavljivim naslonom za glavo in roke, nastavitvijo višine in funkcijo kolebanja, največja obremenitev 150 kg, črn


Napolnite se z energijo: pisarniško delo vas lahko neskončno vleče, če sedite na neudobnem stolu. Ta pisarniški stol iz podjetja Songmics je oblazinjen s peno visoke gostote in zračnim naslonom ter daje pravo motivacijo za pisarniške junake.


Potrebujete malo odmora? Uporabite 42-centimetrski izvlečni oblazinjeni naslon za noge in se za nekaj minut spočijte ter se osveženi vrnite v tovarno


Uporabniku prijazna zasnova: ne le da lahko nastavite višino tega računalniškega stola, temveč lahko uporabite tudi mehanizem za zibanje, da najdete pravi položaj za vas. Premikate lahko tudi naslone za roke iz umetnega usnja ter ledveni in naglavni naslon.


Varen in zanesljiv: pisarniški stol ima robustno jekleno zvezdasto podlago in najlonska kolesa, zato ga lahko nemoteno premikate po svoji delovni sobi. Plinska jeklenka je opravila tudi preskus v skladu s standardom EN16955:2017-04, razred 3 podjetja TÜV Rheinland (št. poročila: 94625173_06, lastnik: dobavitelj).


Še vedno niste zadovoljni? Naša služba za pomoč strankam ima za vas vedno odprta ušesa. Zato opremite svoj delovni prostor s tem udobnim pisarniškim stolom!