Ostalo

SONGMICS pisarniški stol siv OBN034G01

Spletna cena z DDV

€ 112,12   € 106,51 -5,00%
oz. že od € 3,28/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Da

Koda izdelka: OBN034G01


Opis izdelka

Šifra izdelka: OBN034G01

SONGMICS OBN034G01 Pisarniški stol Ergonomski vrtljivi stol Oblazinjen sedež Tkaninska prevleka Nastavljiva višina in nagib do 120 kg nosilnosti Siva


Občutljiva tkanina: Stoli iz umetnega usnja niso dovolj zračni? So stoli iz mrežastega materiala nekoliko preveč grobi? Ta vrtljivi stol z udobno prevleko iz tkanine in oblazinjenim sedežem (debeline 7 cm) je pravi za vas.


Ustrezna razbremenitev: Imate bolečine v hrbtu po dolgem delovnem dnevu? Odmaknite svoj stari stol stran! Namesto tega preizkusite ta stol z ergonomskim naslonom. Zmanjšuje napetost vratu, ramen in hrbta.


Vaš stol, vaša telesna drža: Ali včasih delate s prenosnim računalnikom, včasih z osebnim računalnikom, včasih pa z mobilnim telefonom ali tabličnim računalnikom? Ta pisarniški stol se zaradi nastavljive višine in zaklenljivega kota nagiba prilagodi vsaki situaciji.


Za namestitev brez napora: prihranek časa pri montaži pomeni več časa za pomembne stvari v življenju. Zahvaljujoč označenim posameznim delom, orodjem za montažo in jasnim navodilom (angleški jezik ni zagotovljen) je montaža tega stola zelo enostavna.


Kaj dobite: pisarniški stol iz podjetja SONGMICS, ki je oblazinjen s peno za več udobja na delovnem mestu. Še več? Ergonomsko naslonjalo za udobno sedenje in funkcijo zibanja za sprostitev telesa.


Podrobnosti o izdelku:


Barva: Barva: sivaMaterial: Velikost celotnega stola: 63 x 63 x (110
-120) cm (d x š x v). Višina sedeža: 46,5
- 56,5 cm. Dimenzije sedeža: 49 x 44 cm (d x š). Dimenzije naslonjala: 46 x 65 cm (d x v). Višina naslonjal za roke (od sedeža): 21 cm. Teža: 12 kg. Max. Statična nosilnost: 120 kg.


Vsebina škatle:


1 x pisarniški stol, 1 x paket dodatne opreme,