Igre

Flintlock: The Siege Of Dawn (Playstation 5)

Spletna cena z DDV

€ 49,99   € 46,49 -7,00%
oz. že od € 1,46/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Preveri

Koda izdelka: 5016488141017


Opis izdelka

Datum izida: 31.12.2024

Pridružite se zadnjemu boju človeštva, ko se bogovi in orožje spopadejo v povsem novi pustolovščini v odprtem svetu, ki temelji na akcijski igri RPG.
Vrata v Veliko podzemlje so bila odprta, kar je sprostilo bogove in njihove vojske mrtvih. Dežela Kian je oblegana; čas je, da se koalicijska vojska upre. Sprejmite maščevanje, strelni prah in magijo ter se podajte na epsko potovanje, da bi premagali bogove, ponovno zavzeli svet in zaprli Vrata.

Ključne lastnosti:
- V vlogi Nora Vaneka, elitnega člana koalicijske vojske, ki ga spremlja skrivnostna lisica Enki, potujete do mesta Zora skozi nevarne gozdove, gore in oblegane zaselke ter se na vsakem koraku soočajo z vojsko Mrtvih.
- Postanite božji morilec. Obvladajte zahteven, a nagrajujoč bojni sistem, ki združuje rokovanje s sekiro, streljanje in magijo. Pridobite močne kombinacije in izkoristite svojo ustvarjalnost ob vsakem srečanju.
- Raziščite nevaren odprt svet in ponovno združite svojo ekipo koalicijskih strokovnjakov za eksplozive in orožje, da vam posodijo svoje znanje v zadnjem obleganju bogov.