Miške

Miška Logitech MX Master 2S, Bluetooth Edition, grafitna

Spletna cena z DDV

€ 105,15   € 99,89 -5,00%
oz. že od € 3,07/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 5099206118089


Opis izdelka

Šifra izdelka: 910-007224

\n
\n

UPORABA NA VEČ RAČUNALNIKIH HKRATI

\n

Miška MX Master 2S vam z uporabo Logitech Flow programske opreme omogoča delo na več računalnikih hkrati. Med njimi lahko preprosto premikate kazalnik ter kopirate/prenašate besedila, slike in datoteke iz enega računalnika na drugega.

\n
\n
\n

DELUJE NA VSEH POVRŠINAH

\n

4000 DPI Darkfield™ laserski senzor poskrbi za brezhibno delovanje na katerikoli površini, celo na steklu (debeline najmanj 4 mm).

\n
\n
\n
\n
\n
\n

HITRO POLNJENJE

\n

Z USB kablom priključite miško na računalnik in že v 3 minutah bo dovolj napolnjena, da jo boste lahko uporabljali cel dan. 100% napolnjena miška omogoča uporabo do 70 dni.

\n
\n
\n

PREPROSTO POVEZOVANJE

\n

Povežite miško MX Master 2S z računalnikom preko Bluetooth® povezave s tehnologijo za nizko porabo energije. Zahvaljujoč Logitech Easy-Switch™ tehnologiji povezovanje z do tremi napravami in preklapljanje med njimi poteka izjemno preprosto - le s pritiskom enega gumba. Miška omogoča tudi povezavo z Unifying sprejemnikom (ni priložen).

\n
\n
\n
\n
\n
\n

KOLEŠČEK ZA HITRO DRSENJE

\n

Z miško MX Master 2S je pomikanje po dolgih dokumentih ali spletnih straneh hitro in enostavno. Kolešček omogoča prilagoditev hitrosti in samodejno preklopi iz click-to-click načina v hitro premikanje. S pritiskom na kolešček enostavno preklopite v premikanje iz ene strani na drugo (side-to-side).

\n
\n
\n

POPOLNO UDOBJE

\n

Popolno izklesana, ročno izdelana oblika nudi podporo za roko in zapestje v udobni, naravni poziciji. Natančno premikanje ter dobro pozicioniranimi gumbi in kolešček pa zagotavljajo odlično izkušnjo pri uporabi.

\n
\n
\n
\n

Paket vsebuje

\n
    \n
  • Miška Logitech MX Master 2S
  • \n
  • Micro-USB polnilni kabel
  • \n
\n