Ostalo

FUNKO POP ANIMATION: DRAGON BALL Z - CELL (GLOW)

Spletna cena z DDV

€ 16,99   € 16,14 -5,00%
oz. že od € 0,50/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 889698556415


Opis izdelka

Figura FUNKO POP ANIMATION: DRAGON BALL Z - CELL (GLOW)


Že poznaš Funko POP! figure,\nki osvajajo srca po celem svetu? Če še niso osvojile tvojega srca, se pripravi,\nda te navdušijo. Te zabavne, nostalgične in trenutno najbolj popularne\nzbirateljske figure, te popeljejo v svet najljubših fantazijskih, filmskih,\nšportnih in ostalih tebi ljubih junakov. Tvoj idol še nikoli ni bil tako\ndosegljiv in na dosegu roke (dobesedno) :)

\n\n

 

\n\n

Od nepozabnih risank Tom&Jerry,\ndisneyevih pravljic, do najodmevnejših filmskih serij Harry Potter, Marvelovih\njunakov kot so legendarni Spider Man, ene najbolj poznanih serij Friends, pa\nvse do zvezd športa, video iger in glasbenikov. Funko POP! Figure bodo\npopestrile tako dom kot pisarno, mlajšim pa bodo vlile radosti ob igranju z\nnjimi. Poleg tega, da osvajajo srca zbirateljev, so odlična tudi kot kreativno\nin izvirno darilo.

\n\n

 

\n\n

Funko figure slovijo po svojih velikih\nglavah in majhnem trupu. Krasijo jih skrbno izbrane poslikave, ki jasno\nizražajo glavne značilnosti izbranega junaka. Izdelane so iz mehkega materiala\n– vinila. V notranjosti so votle, površina pa je gladka in brez robov. Vinil je\notrokom prijazen in brez škodljivih primesi.

\n\n

 

\n\n

Podaj se na \'Funko Pop\' lov zbirateljskih\nfigur in predstavi svojo novo zbirko najljubših funkotov v obliki simpatične\nFunko Pop izložbe. Pridruži se neštetim svetovnim \'profi\' zbirateljem, ki svoje\nFunko Pop kolekcije jemljejo zelo resno. Navdušeno jih dodajajo v svojo zbirko\nter o njih tik-tokajo, vlogajo, blogajo in tekmujejo pri lovljenju Funko Pop\nfigur omejene izdaje. Pridruži se jim, morda se v tej vlogi najdeš tudi sam/a\n:)

\n\n

 

\n\n

Otrokom prijazno

\n\n

Material otrokom prijazen in brez\nškodljivih primesi.

\n\n

 

\n\n

Unikaten Funko dizajn

\n\n

Majhna igrača z velikih srcem. Pardon,\nveliko glavo. Unikatne poslikave za vsak lik z izjemnimi detajli. 

\n\n

 

\n\n

Primerno za vse starostne skupine

\n\n

Odlični junaki obujajo prisrčne spomine iz\notroških, mladostniških in mladih let. Primerne so tako za mlade kot tudi za\nmlade po srcu. 

\n\n

 

\n\n

Odličen dekoracijski element

\n\n

Nabor figur je zares širok zato boš brez problema\nnašel svoje najljubše like, ki bodo popestrili tvojo pisarno, spalnico, dnevno\nsobo, otroško sobo ali katerikoli drugi tebi ljubi prostor.

\n\n

 

\n\n

Kreativno darilo

\n\n

Je še kaj bolj izvirnega kot svoji\nljubljeni osebi podariti najljubšega junaka zapakiranega v darilno škatlo,\nčakajočega, da popestri njen dom in pričara velike nasmeške na obraz? Se nam je\nzdelo, da ne :)