Igre

Tekken 8 (Xbox Series X)

Spletna cena z DDV

€ 59,99   € 59,99
oz. že od € 1,76/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 3391892029970


Opis izdelka

Datum izida: 26.01.2024

\n \n \n

Tekken 8, najnovejši del dolgometražne serije, omogoča \nbojevanje novi generaciji! Vsebuje kar dvaintrideset na novo \nzamišljenih, edinstvenih borcev in prinaša nov sistem »Heat«, s katerim \nboste uničili nasprotnike. Izvrstna grafika, ki izkorišča sposobnosti \nnove generacije konzol in grafičnih kartic, pa podrobno prikaže tako \nobraze kot vsak trenutek agresivnih superc. Tekken 8 vsebuje tudi dosti \nvsebine za samotarskega igralca in prilagajanje bojevnikov lastnim \nželjam.


KLJUČNE PRVINE:

Borilna \nigra za novo generacijo: v Tekkenu 8 se spopade 32 grafično izredno \npodrobnih bojevnikov, med katerimi so tako novinci kot stari znanci. \nZvrstijo se Paul Phoenix, King, Marshall Law, Raven in po nič manj kot \npetindvajsetih letih tudi Jun Kazama, med prišleki pa izstopa perujski \nbojevnik Azucena. Liki se pomerijo na šestnajstih ozadjih, polnih \nuničljivih, interaktivnih elementov.

Nova igra pomeni novo \nrivalstvo: v Tekkenu 8 se nadaljuje tragična saga družin Mishima in \nKazama, ki z bojevanjem ogrožata ves svet. Jin Kazama se pomeri z očetom\n Kazuyo in uničenje se razširi po vsej obli. Po eni strani igra prinaša \nnore bitke in hollywoodske vmesne sekvence, po drugi pa intimne vpoglede\n v zgodbena ozadja posamičnih likov.

Vznemirljivo, prenovljeno \nigranje: Tekken 8 poudarja agresivnost in v ta namen vsebuje mehaniko \n»Heat«, ki omogoča vpletanje še bolj uničujočih potez. Vračajo se \nprvine, kot je »Rage Art«, in upoštevati je treba dele stopenj, ki \nrazpadejo pod telesi in udarci.

Razširjen arkadni način: v \nenoigralskem načinu »Arcade Quest« igralci ustvarijo lasten lik in se \npomerijo s konkurenti iz drugih igralnic. Med drugim se je v tem načinu \nmogoče dodobra naučiti igranja

Veliko možnosti za prilagoditev: \nnaj bo lik ali celotna izkušnja, Tekken 8 nudi ogromno možnosti za \nprikrojevanje, saj si lahko ustvarite lasten lik in spremenite elemente \nna zaslonu ter glasbo. 

Prednaročniki prejmejo oblačila za svojega avatarja (Paul, Mokujin, Tetsujin).