Gamepadi

THRUSTMASTER SIMTASK STEERING KIT (FARMING SET UP KNOB+CLAMP)

Spletna cena z DDV

€ 89,99   € 85,49 -5,00%
oz. že od € 2,63/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 3362934003791


Opis izdelka

Datum izida: 14.11.2023

SimTask je Thrustmasterjeva nova serija simulatorjev vožnjeza težko mehanizacijo in kmetijske stroje. Komplet za krmiljenje SimTask jenosilec za dirkalni volan, ki vam omogoča, da dirkalni volan namestite vpoložaj z ravno montažo, kar je idealno za realistično in poglobljeno izkušnjopri upravljanju težkih strojev in vozil. Vrtljiv volanski gumb zagotavlja večjookretnost, kar vam omogoča upravljanje krmilne palice ali prestavne ročice zdrugo roko. Hitro preklopite z vožnje dirkalnih avtomobilov na upravljanjetežkih vozil in kmetijskih strojev, saj lahko enostavno prilagodite kot invišino dirkalnega volana. Samozavestno se podajte na najtežje terene: kompletza krmiljenje SimTask je s svojo kovinsko konstrukcijo trden in izdelan zadolgo življenjsko dobo.

Sistem pritrditve kompleta za krmiljenje SimTask jezdružljiv z dirkalnimi volani Thrustmaster T128 in T248.

ZASNOVAN ZA SIMULACIJE VOŽNJE TEŽKE MEHANIZACIJE

Komplet za krmiljenje SimTask je idealen nosilec za dirkalnivolan za simulacije vožnje, ki temeljijo na težkih vozilih in kmetijskihstrojih. Volan namestite plosko in uživajte v realističnem doživetju priupravljanju težkih strojev in vozil.

REVOLUCIONARNA VSESTRANSKOST

Položaj volana je mogoče nastaviti v treh oseh: enostavnonastavite kot in višino volana, ne da bi za to potrebovali orodje alirazstavljanje. Hitro preklopite iz enega položaja v drugega, od vožnjedirkalnih avtomobilov do upravljanja kmetijskih strojev, težkih vozil inkombajnov.

VRTLJIVI GUMB

Komplet za krmiljenje SimTask vključuje vrtljiv gumb, kiomogoča upravljanje težkih strojev z eno roko, kar povečuje okretnost. Z drugoroko lahko upravljate krmilnike opreme ali prestavno ročico.

TRDNA KOVINSKA KONSTRUKCIJA

Ta nosilec ima 100-odstotno kovinsko strukturo iz 2 mmdebele pločevine, ki zagotavlja robustnost in zvesto reprodukcijo voznihobčutkov. Vrtljivi gumb ima jekleno os, ki zagotavlja togost in podaljšanoživljenjsko dobo.

ENOSTAVNA MONTAŽA

Komplet za krmiljenje SimTask je opremljen s sistemom zapritrditev z objemko, ki je primeren za mize debeline od 15 mm do 50 mm.Vrtljivi gumb je mogoče brez orodja enostavno namestiti na volan.

ZDRUŽLJIV Z DIRKALNIMI VOLANI T128 IN T248

Montažni nosilec je združljiv z dirkalnimi volaniThrustmaster T128 in T248. Spremenite svojo mizo v resnično vsestransko kabino!

Za še popolnejšo izkušnjo vožnje kmetijskih strojev jekomplet za krmiljenje SimTask odlično dopolnilo palici SimTask FarmStick.

*Dobava brez volana, samo komplet za krmiljenje SimTask in nosilec za dirkalni volan.