Gamepadi

THRUSTMASTER T.FLIGHT US AIR FORCE EDITION GAMING SLUŠALKE-DTS

Spletna cena z DDV

€ 119,99   € 113,99 -5,00%
oz. že od € 3,51/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 3362934002695


Opis izdelka

Thrustmaster s ponosom predstavlja T.Flight U.S. Air ForceEdition-DTS: igralne slušalke, ki se lahko pohvalijo z uradno licenco ameriškihletalskih sil. Thrustmaster se že od leta 1990 predano posveča opremljanjusimulatorjev letenja, nenehno razvijajoč naprave za simulacijo letenja tertehnologije za strastne igralce. T.Flight U.S. Air Force Edition-DTS slušalkeso visokozmogljiv pripomoček, izdelan z natančnostjo, ki zadovolji tudi najboljzahtevne standarde. Slušalke so nastale kot odgovor na potrebe simulacijskeletalske skupnosti ter se ponašajo z izjemno zvočno zmogljivostjo, ki joomogočata dva 50-milimetrska zvočnika, ki zagotovita izjemno realističen zvok brezpopačenj.

Na levi slušalki najdete nadzor glasnosti, ki omogoča preprostoprilagajanje zvoka, medtem ko je krmilnik na kablu priročno postavljen za hitroupravljanje glasnosti in vklop/izklop mikrofona. Priložena tehnologija DTSHeadphone:X, dostopna preko aplikacije DTS Sound Unbound, omogoča popolnomapotopljivo 3D zvočno izkušnjo in vam daje ključno prednost pri doseganjuizjemnih rezultatov (koda, priložena izdelku, omogoča enoletni dostop dotehnologije DTS Headphone:X). T.Flight U.S. Air Force Edition-DTS je združljivz računalniki PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch in Mac ter se lahkouporablja tudi s tabličnimi računalniki in pametnimi telefoni, ki podpirajofunkcije klicanja.

Lastnosti:

  • T.Flight U.S. Air Force Edition-DTS odraža pristen dizajnletalskih slušalk, ki jih nosijo pravi piloti.
  • Uživajte v izjemni zvočni kakovosti po celotnem frekvenčnemrazponu s popolnoma potopljivim 3D zvokom, ki ga omogoča tehnologija DTSHeadphone:X.
  • Dva 50 mm zvočnika zagotavljata kristalno čisto reprodukcijozvoka brez popačenj.
  • Ušesne blazinice iz spominske pene in gela zagotavljajovrhunsko kombinacijo zvočne zmogljivosti in udobja ter učinkovito pasivnoizolacijo.
  • Kovinski okvir naglavnega traku prispeva k realističnemuvidezu in zagotavlja izjemno vzdržljivost.
  • Slušalke T.Flight U.S. Air Force Edition-DTS so opremljene zodstranljivim visoko zmogljivim enosmernim mikrofonom z odpravljanjem šumov tervgrajenim krmilnikom, ki omogoča prilagajanje in vklop/izklop mikrofona.
  • Priložene zamenljive čelne plošče* omogočajo prilagajanjeslušalk po meri.
  • Združljiv z računalniki PC, PlayStation, Xbox, NintendoSwitch in Mac ter s tabličnimi računalniki in pametnimi telefoni (vključene sofunkcije za klicanje).
*Zasnova je odobrena s strani U.S. Air Force.