Gamepadi

THRUSTMASTER T.RACING SCUDERIA FERRARI GAMING SLUŠALKE-DTS

Spletna cena z DDV

€ 119,99   € 113,99 -5,00%
oz. že od € 3,51/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 3362934002701


Opis izdelka

S Thrustmaster T.Racing Scuderia Ferrari DTS slušalkami seboste popolnoma potopili v svet svojih najljubših iger, hkrati pa izžarevaliedinstven slog. Te prestižne naglavne slušalke so posebej zasnovane za strastnenavdušence nad dirkanjem, saj slušalke krasijo značilni Ferrarijevi simboli inprepoznavna rdeča barva, ob tem pa ponujajo izjemno izboljšane zvočne funkcije,ki brezhibno delujejo s številnimi platformami, vključno z računalniki,konzolami Xbox One, PlayStation 4 in drugimi.

Slušalke so opremljene z dvojnimi 50-milimetrskimi zvočniki,ki vam zagotavljajo globok zvok, ki vas bo povsem prevzel med divjo vožnjo podirkališču, kar vam omogoča popolnoma realistično zvočno izkušnjo. Nastavljivenosmerni mikrofon s funkcijo zmanjševanja šumov vam omogoča prilagoditevnjegove dolžine za kristalno jasno komunikacijo z ostalimi igralci. Prav takoje mogoče mikrofon enostavno odstraniti, ko igrate sami. Nadzor nad glasnostjomikrofona in zvočnikov je priročno dostopen preko gumbov na slušalkah in kablu,kar omogoča hitro prilagajanje zvoka po vaših željah. Trden kovinski okvirnaglavnega traku ne le dopolnjuje estetski videz slušalk, ampak tudi omogočaprilagoditev ušesnih nastavkov za popolno prileganje in ohranja privlačendirkaški videz.

Te slušalke so združljive s številnimi platformami, vključnos PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, tabličnimi računalniki inpametnimi telefoni, ki podpirajo funkcijo klicanja. Njihova zvočna zmogljivostin udobje zagotavljajo izjemno pasivno izolacijo, zahvaljujoč ušesnimblazinicam iz spominske pene in gela, kar vam omogoča brezskrbno uživanje vigrah.

Naj vas ne preseneti, da so slušalke T.Racing ScuderiaFerrari Edition-DTS uradno licencirane s strani prestižnega podjetja Ferrari,kar pomeni, da so navdihnjene s pravo dirkaško strastjo in dogajanjem v padokihScuderia Ferrari. In kot pika na i, ob nakupu teh slušalk dobite enoletnonaročnino na tehnologijo DTS Headphone:X, ki je dostopna preko aplikacije DTSSound Unbound, kar vam omogoča še boljšo zvočno izkušnjo in vam pomaga dosečinajboljše čase na virtualnih dirkališčih.