Gamepadi

THRUSTMASTER VIPER PANEL WORLDWIDE VERSION

Spletna cena z DDV

€ 239,99   € 227,99 -5,00%
oz. že od € 7,01/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 3362934003302


Opis izdelka

Bodite pripravljeni na nevarno območje z Thrustmaster ViperPanel, ki temelji na upravljanju pilotske kabine legendarnega letala Viper.Viper Panel je uradno licenciran s strani ameriških letalskih sil in jezdružljiv z osebnim računalnikom. S to realistično repliko upravljal Viperja skovinskimi gumbi, vzvodom pristajalne podvozja in funkcijo za odmetavanje,nadgradite svojo pilotsko kabino na višjo raven zmogljivosti in izkusiteizjemno ergonomijo. Panel Viper posnema realistično upravljanje in vrhunskeobčutke, ki jih doživljajo pravi piloti Viperja.

ZNAČILNOSTI:

  • Realistična replika legendarne nadzorne plošče letalaViper, plošča je osvetljena in ima nastavljive indikatorje
  • Nadzorna plošča Viper za osebni računalnik z uradnolicenco ameriških zračnih sil za neverjeten realizem in izjemno ergonomijo
  • Premium občutek s kovinskimi gumbi in realističnimiupravljalnimi elementi - vključno z ročico za pristajalno podvozje in funkcijoodmetavanja
  • Popolna potopitev z ikoničnimi funkcijami: MODE in PGRMter stikali za lasersko merjenje, motenje in izstrelitev orožja
  • 43 gumbov za delovanje (vključno z 11 virtualnimi gumbi)in eno trim kolesce (os)
  • »Plug and play« v igri DCS World brez nastavitev: napravase v igri samodejno prepozna
  • Sprostite potencial plošče Viper in razširite njenezmogljivosti za letenje in bojevanje z Viper TQS (Throttle Quadrant System),kovinsko repliko ročice za plin v merilu 1:1 (naprodaj ločeno)
  • Združljiv s programsko opremo T.A.R.G.E.T za osebniračunalnik: naložite ali ustvarite posebne profile kartiranja za vsako letalo,da razširite in shranite vse svoje najljubše nastavitve

URADNA REPLIKA NADZORNE PLOŠČE VIPERJA

Razširite svoje bojne zmogljivosti s to nadzorno ploščo zaViper ameriških zračnih sil za PC. Doživite popoln realizem zaradi zasnovenadzorne plošče, ki posnema upravljalne elemente iz pilotske kabine Viperja -vključno z ročico podvozja s kontrolnimi lučmi.

ERGONOMSKE KONTROLE LETENJA

Pripravite se na intenzivne vzlete, boje in pristanke s 43kovinskimi gumbi (vključno z 11 virtualnimi gumbi), enim trim kolescem (os),vrtljivima izbirnikoma MODE in PGRM na plošči CMDS, stikali za odmetavanje,lasersko merjenje, motenje in lansiranje orožja.

NASTAVLJIVA OSVETLJENA PLOŠČA

Panel Viper zagotavlja realistične občutke replike kotosvetljena plošča z nastavljivimi indikatorskimi lučmi na upravljalnihelementih podvozja in panelu TWA (Threat Warning Aux) za popoln realizem!

VSESTRANSKA PLOŠČA

Sprostite potencial letala Viper TQS (naprodaj ločeno) inrazširite njegove letalske in bojne zmogljivosti s to obsežno osvetljenonadzorno ploščo! Dodate jo lahko tudi obstoječi nastavitvi pilotske kabine kotsamostojno enoto za večjo vsestranskost med letom.

DOPOLNITE SVOJ EKOSISTEM

Svojo konfiguracijo spremenite v pravo vojaškopilotsko kabino z replikami izdelkov Thrustmaster, ki jih uradno licencirajoameriške letalske sile. Ekosistem Thrustmaster ima vse, kar potrebujete, dapostanete pravi letalski as, od krmilnih palic do krmilnih sistemov. Naprej,hitreje in odločneje!