Igre

Nba 2k24 - Kobe Bryant Edition (Playstation 4)

Spletna cena z DDV

€ 69,99   € 65,09 -7,00%
oz. že od € 2,04/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 5026555435956


Opis izdelka

Datum izida: 08.09.2023

NBA 2K24 nadgrajuje franšizo NBA 2K z izboljšanimifunkcionalnostmi igranja, pri čemer so animacije in gibi povzeti iz resničnegadogajanja na igrišču

PREDSTAVITEV PROPLAY

NBA 2K24 bo predstavil ProPLAY - prelomno novo tehnologijo, kiposnetke iz lige NBA neposredno prenaša v igro NBA 2K24. ProPLAY prinašaanimacije in gibe iz dogajanja na igrišču NBA za generacijski preskok vpristnosti na PS5 in Xbox Series X|S.

POGLOBLJENI NAČINI

NBA 2K24 se ponaša z različnimi načini igre za enega in večigralcev, ki so polni pristne košarkarske akcije, v katero se lahko potopite.Uresničite svoje sanje o ligi NBA v igri MyCAREER, sestavite sanjsko ekiposvojih najljubših igralcev v igri MyTEAM, nadenite si kapo generalnegamenedžerja v igri MyNBA in igrajte kot današnje zvezde v igri Play Now.

MAMBA MOMENTS™

V počastitev vrnitve Kobeja na naslovnico NBA 2K bodo igralcilahko posnemali njegove značilne veščine v povsem novem načinu MAMBA MOMENTS. Ponovnouprizorite nekaj najbolj osupljivih Kobejevih predstav in napredujte nanjegovem izjemnem potovanju od mladega fenomena do enega najboljših igralcevvseh časov.

2K BEATS

2K Beats vam ponuja mojstrsko izbran seznam skladb, v katerihlahko uživate, ko se sprehajate po mestu, sestavljate svojo zasedbo v MyTEAM invodite žogo po igrišču. Z nekaterimi največjimi imeni sodobne glasbe 2K Beatsvse leto poskrbi za vročino z motivirajočimi skladbami, ki vas bodo spodbujalek igranju na elitni ravni.