Slušalke

Anker Soundcore Q20i naglavne bluetooth slušalke

Spletna cena z DDV

€ 49,04   € 45,61 -7,00%
oz. že od € 1,43/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Da

Koda izdelka: A3004G11


Opis izdelka

Šifra izdelka: A3004G11


  • Hibridno aktivno dušenje šumov:
    2 notranja in 2 zunanja mikrofona delujeta v tandemu, da zaznata zunanji šum in ga učinkovito zmanjšata do 90 %, kot so hrup letal in avtomobilskih motorjev.
    Potopite se v podroben zvok:
    Slušalke z odpravljanjem hrupa imajo 40 mm dinamične pogonske enote, ki proizvajajo podroben zvok in udarne base s tehnologijo BassUp. Združljiv z zvokom s certifikatom Hi-Res prek kabla AUX za več podrobnosti.

  • 40-urna življenjska doba baterije in hitro polnjenje:
    s 40-urno življenjsko dobo baterije z vklopljenim ANC in 60 urami v običajnem načinu se lahko v miru vozite na delo, ne da bi razmišljali o polnjenju. Hitro polnjenje za 5 minut za dodatne 4 ure predvajanja.

  • Dvojne povezave:
    Povežite se z dvema napravama hkrati z Bluetooth 5.0 in takoj preklapljajte med njima. Ne glede na to, ali delate na prenosniku ali morate sprejeti telefonski klic, se bo zvok samodejno predvajal iz naprave, s katero se želite slišati.

  • Aplikacija za prilagajanje EQ:
    prenesite aplikacijo soundcore, da prilagodite svoj zvok z uporabo prilagodljivega izenačevalnika z 22 prednastavitvami ali pa ga prilagodite sami. Preklapljate lahko tudi med 3 načini: ANC, Normal in Transparency ter se sprostite z belim šumom.

  • Poslušajte svojo okolico:
    preklopite v način prosojnosti na slušalkah za odpravljanje hrupa, ko morate biti pozorni na svojo okolico, kot so obvestila o prometu, prečkanje ceste ali preprosto ostati povezani s svetom okoli sebe.